Milyen, és mennyi büntetést kaphatnak a játékosok?

Késés, túlsúly, mobiltelefon használata? A Real Madrid komoly pénzbírsággal bünteti ezért a játékosokat, nézzük meg részletesen a büntetéseket!


A spanyol ‘Cuatro’ nevű TV-csatorna hozzájutott a Real Madrid-játékosokon alkalmazható büntetésekhez, melyek igen komolyak. Minden büntetés 250 euróról indul, a végösszeg pedig 3000 euró is lehet.

A késések igen drágák

A dokumentumok szerint a Real Madrid játékosainak már 45 perccel az edzés előtt meg kell érkezniük az edzőközpontba. Öt perc késés esetén 250 eurós büntetésről beszélünk, negyedóránál 500-ról, ez az összeg pedig 1000 euróig nőhet. Egy edzés indoktalan kihagyása esetén a Real Madrid 3000 euróra bünteti játékosait.

Mobiltelefonok használata

Ezen kívül a Real Madrid súlyosan tiltja a munka közbeni mobiltelefon használatot. Ha épp a fizioterapeutával dolgoznak, és akár egyetlen percnyi chatelést megengednek maguknak, az 250 euróba fáj nekik. Öltözőben, csapatbuszon való mobiltelefon használat esetén 500-tól 1000 euróig róhat rájuk büntetést a Real Madrid.

Túlsúly, Madrid elhagyása, nyilvános események, interjúk

Túlsúly esetén szintén 250 euró a büntetés. Az összeg tovább nő, ha egy játékosnak nem sikerül hamar leadnia a felesleget, vagy épp visszaeső. Ez az összeg is 1000 euróra emelkedhet.

Ha egy játékos a szabadnapján szeretne nyilvános eseményre menni, vagy Madridon kívülre szeretne utazni: értesítenie kell a klub vezetőségét. Ezen dolog elmulasztása esetén 1000 euró lehet a büntetés.

Egyéb büntetések:

  • A sérült játékosoknak a szezon végéig az edzőközpontban kell lenniük, hacsak a vezetőedző, vagy az orvosok nem adnak engedélyt a távozásra
  • A meccskeretbe be nem kerülő játékosoknak a találkozó előtt az öltözőben kell lenniük, távozni csak a mérkőzés 80. perce után engedélyezett
  • Sajtótájékoztatókon a klub hivatalos felszerelését kell viselni

forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Marcelo

Leave a Reply