Ceballos: „Egyáltalán nem bántam meg, hogy eljöttem Madridból”

Dani Ceballos jelenleg egy éves kölcsönszerződését tölti az Arsenalnál, a spanyol középpályás őszintén beszélt jelenlegi helyzetéről, és arról, hogy semmit nem bánt meg, jelenleg a legjobb úton van.


„Tisztában vagyok ennek az évnek a fontosságával a karrierem szempontjából, már csak azért is, mert a világbajnokságról például pont azért maradtam le egy éve, mert nem játszottam eleget. Jövőre szeretnék ott lenni a válogatottal az Európa-bajnokságon!”

“Azzal, hogy az Arsenalhoz szerződtem, egy fontos lépest hoztam meg a karrierem szempontjából. A Premier League ráadásul egészen más bajnokság, mint a spanyol. Itt hatalmas szerepe van a fizikális tényezőknek, így azért is örülök, hogy ide jöttem, mert ezen a területen is előre léphetek.”

“Az edzőm bízik bennem, élvezem a bizalmát, és szeretném ezt minél jobb játékkal meghálálni. Boldog vagyok az Arsenalnál, hiszen végre a legmagasabb szinten játszatok, és ami még fontosabb rendszeresen. Egyáltalán nem bántam meg, hogy eljöttem Madridból. Az elmúlt két évem nem sikerült túl jól, most viszont végre újra élvezem a futballt.”


[AS]

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
bale_menni_akar
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply