A Real Madrid átigazolási terve a női csapatot illetően

Maite Orozt már szerződtették, most más spanyol hölgyek kerültek a célkeresztbe.


A Real Madrid hazai, azaz spanyol játékosokkal szeretné bővíteni a 2020. július 1-jével kapcsolatos női szakosztályt.

https://realmadridista.hu/hirek/2019/06/25/hivatalos-kozlemeny-noi-csapat/

A Liga Iberdrola (a spanyol női első osztály) lehetőséget kínál külföldi játékosok szerződtetésére, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az elmúlt időszakban 100-ról 130-ra emelkedett a légiósok száma a bajnokságban. De ebből a klub nem igazán kér.

A CD Tacón jelenleg kilenc külföldi játékost foglalkoztat: Kosovare Asllani és Sofia Jakobsson (svéd), Daiane és Thaisa (brazil), Aurelie Kaci (francia), Jessica (paraguayi), Chiomi Ubogagu (angol), Osinachi Ohale (nigériai) és Babett Peter (német).

A Real Madrid ezért spanyol hölgyeket szeretne látni a csapatban, mielőtt a rivális csapatok felvásárolják magukat. Éppen ezért került szerződtetésre Maite Oroz az Athletic Clubtól, de ugyan innen érdekelt még Damaris Egurrola.

A klub radarján van még az Atlético Madridban játszó Lola Gallardo és Virginia Torrecilla, a Barcát erősítő Patri Guijarro és Claudia Pina, illetve a Levantéből Ona Batlle, Eva Navarro és Ivana Andres.

Ugyanez a helyzet velük is: Lucas Rodriguez, Marta Cardona és Nahikari Garcia (Real Sociedad), Maria Mendez (Deportivo), Berta Pujadas (Valencia) és Cata Coll (Sevilla).


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Hazard

Leave a Reply