Celta Vigo - Real Madrid

A veretlenség megőrzése a cél, a Celta Vigo otthonában

Celta Vigo – Real Madrid előzetes

LaLiga 10. forduló, 2024.10.19. 21:00

TV: Spíler2, vagy nézd a Sweet TV-én (TELETIPP promó kóddal 1 hét helyett 1 hónap ingyen!)

A LaLiga 2024/25 szezon egyik legizgalmasabb mérkőzése előtt állunk, amikor a Celta Vigo fogadja a Real Madridot a Balaídos Stadionban. Mindkét csapat számára kulcsfontosságú ez az összecsapás, hiszen a pontok megszerzése mindkét fél számára létfontosságú a szezon további alakulása szempontjából.

Celta Vigo helyzete

A Celta Vigo jelenleg a tabella középmezőnyében helyezkedik el, és minden pontért keményen meg kell küzdenie. A csapat eddigi teljesítménye vegyes volt, de hazai pályán mindig képesek meglepetést okozni. A támadósorban Iago Aspas továbbra is a legnagyobb veszélyt jelenti az ellenfelek számára, míg a védelemben Javi Galán és Joseph Aidoo próbálják megállítani a Real Madrid támadásait.

Real Madrid formája

A Real Madrid jelenleg a LaLiga élmezőnyében található, és céljuk nem más, mint a bajnoki cím megszerzése. Carlo Ancelotti csapata remek formában van, és a támadósoruk, amelyben Jude Bellingham, Vinícius Jr. és Rodrygo is szerepel, bármikor képes gólt szerezni. A védelemben Eder Militão és David Alaba biztosítják a stabilitást, míg Thibaut Courtois a kapuban nyújt megbízható teljesítményt.

Kulcsfontosságú tényezők

  1. Hazai pálya előnye: A Celta Vigo hazai pályán mindig veszélyes, és a szurkolók támogatása sokat jelenthet a csapat számára.
  2. Real Madrid támadósora: A madridiak támadósora rendkívül erős, és ha sikerül gyorsan gólt szerezniük, az nagy nyomást helyezhet a Celta védelmére.
  3. Védekezés: Mindkét csapat számára kulcsfontosságú lesz a védekezés. A Celta Vigo számára különösen fontos, hogy megállítsák a Real Madrid gyors támadásait.

Várható eredmény

A mérkőzés kimenetele nehezen megjósolható, de a Real Madrid esélyesebbnek tűnik a győzelemre a jelenlegi formájuk alapján. Ugyanakkor a Celta Vigo hazai pályán képes lehet meglepetést okozni, így izgalmas összecsapásra számíthatunk.

Esélyek: 19% – 23% – 58% ;
Oddsok: 5,25 1bet / 4,40 1bet / 1,70 Tippmixpro

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
Real Madrid - Villarreal 2:0

Leave a Reply