A klub átadólistára tette Jovicsot

A vezetőség eddig várt, most azonban véglegesen megválhatnak a szerb csatártól.


Luka Jovic 2019 nyarán azzal a céllal érkezett meg Madridba, hogy mentőövet dobjon Benzema számára, majd a későbbiekben helyettesítse őt. Ez a terv azonban – mint látjuk -, füstbe ment.

A szerb nem volt képes azt a formáját hozni, amit a Frankfurtban művelt a 2018/19-es idényben. Annyira rossz teljesítményt nyújtott, hogy a klub most már meghallgatja az érte érkező ajánlatokat.

Eleinte csak kölcsönről volt szó, hogy rendszeres játékidőhöz jusson a 23 esztendős támadó, de ma már végleges eladásról beszélünk. 12 hónappal ezelőtt érkezett 60 millió euróért, ez idő alatt csupán 7 gólt szerzett 770 játékperc alatt. 25 alkalommal lépett pályára, mindössze nyolcszor volt a kezdőcsapat tagja.

Noha a pályán való teljesítmény a legfontosabb, de Jovicsnak magatartási problémái is voltak/vannak a koronavírus ideje alatt. Először Szerbiába utazott – amivel megszegte hazája karanténszabályait -, majd jött egy titokzatos sérülés, ezt követte a közös sütögetés két ellenfél játékosával, amivel a bajnokság szabályait szegte meg, a napokban pedig érintkezett egy koronavírusos barátjával, ami miatt ezen a héten nem is állhatott edzésbe.

Zidane mindig is bízott Jovicsban, lehetőséget akart neki adni a jövőben is, azonban úgy tűnik, hogy a fent említett esetek miatt ez már nem valósul meg.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
BAJNOKSÁG

Leave a Reply