navas

Keylor: „Az előttem lévő célokra akarok tekinteni…”

A tegnapi napon Keylor Navas adott interjút, amiben beszélt a nyári átigazolásával kapcsolatos gondolatairól.

Keylor Navas elképesztő formában van, és ezt bizonyítja az a mutató is, hogy már az ötödik tétmérkőzésen van túl és továbbra is érintetlen maradt a hálója. Majd a nyári átigazolási zűrzavarról kérdezték, amire csak annyit reagált ő mindig is a Real Madridnál szeretett volna maradni.

„Egyszer sem gondoltam a távozásra mióta csatlakoztam a Királyi Gárdához. Továbbra is szeretnék itt maradni, és remélem, hogy semmi sérülés vagy bármi más nem fog az utamban állni. Nem volt könnyű időszak számomra. Mióta csatlakoztam a Blancókhoz azóta csak az a célom, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsam napról napra. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és remélem, még sok időt tölthetek itt.”

„Mindent bele fogok adni, hogy jól teljesítsek, és remélem ez elég lesz, hogy még sok évet itt védhessek. Még mindig van hova fejlődnöm, és itt erre meg is van az esélyem. Természetesen nehéz időszak volt számomra az átigazolással kapcsolatos hírek sokasága, egyértelműen egy kínos szituáció volt. De természetesen ez már elmúlt és nem akarok hátra tekinteni csakis az előttem lévő célokra a Real Madridban.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-sahkhtar
ÁLTALÁNOS
cr7-0921

Leave a Reply