rm-sd

Kezdődik: Real Madrid – Shakhtar Donetsk előzetes

A bajnokság már elkezdődött, és a válogatott mérkőzéseken is túl vagyunk, most pedig következhet a Bajnokok Ligája a Real Madrid játékosai számára.

A Királyi Gárda az A-csoportban szerepel, így máris az első nap láthatjuk őket a pályán a Shakhtar Donetsk ellen. A másik két ellenfél a csoportunkban a francia PSG és a Malmö együttese. Nos, foglalkozzunk kicsit részletesebben az ellenfeleinkkel.

PSG: A párizsiakat nem nagyon kell bemutatni senkinek, az utóbbi időben egyre jobban feltörekvő csapat a nyár folyamán is próbált remekül erősíteni, igaz magukhoz képest igen visszafogottan. Kezdjük is a kapusposztjukon, ahova is Kevin Trapp-ot igazolták le és máris első számúként lehet rá számítani. Majd a védelem, ahova Serge Auriert és Layvin Kurzawát igazolták, majd nem utolsó sorban, a Tottenham csapatától megszerezték Benjamin Stamboulit. A legutolsó igazolásuk számunkra jól ismert, Angel Dí Maria, aki a Manchester Unitedet hagyta ott igen rövid idő alatt.

Malmö: Svéd bajnokként jutottak el a selejtező csoportig, majd ott nem kis meglepetésre, olyan csapatokon jutottak keresztül, mint a Celtic és a Salzburg. Valószínűleg nem fog sok fejfájást okozni a csoport többi tagjainak.

Majd jöjjön a mai ellenfelünk bemutatása a Shakhtar Donetsk.
A mai napon otthon kezdhetjük meg Bajnokok Ligája menetelésünket. A Shakhtarnak sem volt egyszerű feladata a selejtező csoportban, hisz olyan ellenfeleket kellett legyőzniük, mint a Fenerbahce és a Rapid Wien. Azt kijelenthetjük, hogy az idei nyár folyamán rengeteget gyengülhetett az ukrán ellenfelünk, hisz kulcsemberek távoztak Luiz Adriano és Dougles Costa személyében. Helyükre igyekeztek erősíteni, erre az egyik igazolás Eduardo, aki az arsenal-ból lehet ismert sokaknak, és még egy érkező a Newcastle csapatából Facundo Ferreyra. Természetesen nem szabad leírni őket, hisz így is akad kiemelkedő játékosuk, de még sem mondhatjuk, hogy ez a csapat olyan, mint amikor 2009-ben UEFA kupát nyert.

Ami a Királyi Gárda keretét illeti James és Danilo kivételével mindenki bevethető. A spanyol bajnokságban egy nyögvenyelős Sporting Gijón elleni döntetlen után, már egy fokkal, jobb játékkal sikerült nyerni a Betis ellen, és most múlt hétvégén már az Espanyol ellenfeleként remekül játszott, mint a csapat, mint Cristiano Ronaldo is. Az eddig statisztikák alapján (11 rúgott gól és 0 kapott) Keylor Navast is erősen meg lehet dicsérni. Meglátjuk, tudja e folytatni a Real Madrid ezt a jó sorozatát.

A mérkőzés játékvezetője: Ivan Bebek
Várható kezdőcsapat: Navas, Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal, Kroos, Modric, Cristiano, Bale, Isco és Benzema.
Kezdés: 20:45, Sport 1

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-sahkhtar

Leave a Reply