cr7-0921

Rafa Benítez: „Cristiano-nak helye van a futballtörténelemben!”

Benítez a Cornellá-El Prat sajtótermében elemezte ki az Espanyol elleni mérkőzés főbb pillanatait egy rövid interjú alkalmával.

„A számok magukért beszélnek. Aki ennyi gólt képes lőni, annak helye van a futball történelemkönyveiben. Remélem, hogy Cristiano folytatni tudja lenyűgöző játékát mind maga és a csapat hasznára is. Szeretek a csapat játékáról beszélni, amikor győztesként kerülünk ki. Nagy hangsúlyt kell fektetni a tényre, hogy Ronaldo 5 gólt lőtt, de még többet is rúghatott volna. Ennek ellenére folytatnunk kell a kemény munkát, hiszen még mindig van mit csiszolni a csapatjátékon.”

A csapatjátékról
„A mérkőzés nem volt könnyű. Jól játszottunk. Az Espanyol sem játszott rosszul, de be kell látnunk, a mai napon mi jobbak voltunk. Sokat támadtunk, de az egyensúly megmaradt. A csatárokat arra sarkalltam, hogy minél többet mozogjanak szabadon, hogy fejtörést okozzunk ellenfeleinknek. Ez volt játékunk kulcsa. Nem volt könnyű, de véghez vitték, amire kértem őket.”

Három meccs óta veretlenek vagyunk
„Célunk a győzelem volt, hogy több gólt rúgjunk az Espanyolnál, és hogy erősebbé tegyük a védelmet. Örülök annak, hogy bajnoki mérkőzéseink alkalmával még nem kaptunk gólt és nem szenvedtünk vereséget.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
esp-rma
ÁLTALÁNOS
rm-sd

Leave a Reply