cr7-0921

Előzetes: Real Madrid – Granada

A spanyol bajnokság 4. fordulójában a Real Madrid hazai pályán fogadja a Granada csapatát.

A hazai gárda a hét folyamán pályára lépett a Bajnokok Ligája csoportkörének első mérkőzésén, ahol a fővárosiak magabiztosan, 4-0-ra verték az ukrán csapatot. A mérkőzésen a Blancók portugál sztárja, Cristiano Ronaldo mesterhármast ért el, így mindössze két mérkőzés alatt 8 találatnál jár. Ronaldo mellett Benzema is megzörgette egyszer az ellenfél kapuját. De a siker mellé párosult két kulcsjátékosunk sérülése is. Nevezetesen Gareth Bale-é és Sergio Ramos-é. Legfrissebb információk szerint mind a két játékosnak két hetet kell kihagynia, így legközelebb a madridi derbin léphetnek pályára.

A Granada csapata jelenleg a 11. pozíciót foglalja el a tabellán három megszerzett egységgel, amit a második fordulóban elért Getafe elleni siker hozott meg. A vendégek találatait Youssef El-Arabi illetve Isaac szerezték mindössze két perc különbséggel. A Getafe erre a két gyors találatra mindössze egyel tudott válaszolni Lafita révén a 80. percben, de az egyenlítés elmaradt, így Sandroval csapata megszerezte az első győzelmét a 2015/16-os szezonban.

A két  csapat tavaly is összecsapott a Bernabéu stadionban, akkor a madridiak megsemmisítő, 9-1-es különbséggel küldték haza a Granadát. Azon a mérkőzésen Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása első mesterötösét. A portugál mellett Benzema gurított kettőt, míg Bale egyet, valamint Mainz öngóljával alakult ki a madridi 9 találat. Akkor a vendég gárda találatát Ibanez szerezte a mérkőzés 74. percében.

A Királyi Gárda kapujában biztosra vehető Keylor Navas játéka, aki eddig abszolút meghálálja a belé vetett bizalmat, ugyanis eddig sem a bajnokság során, sem pedig a Bajnokok Ligájában nem sikerült bevenni a kapuját. A védelem két szélén Marcelo és Carvajal, míg a közepén Pepe és Varane játékára lehet a leginkább számítani. Védekező középpályás szerepkörben a bombabiztos duó, azaz Kroos és Modric lehet a megfelelő ember Benítez számára. A középpálya hármasában kezdőként kaphat helyet Kovacic, aki Bale megüresedett helyét veheti át. A középpálya közepén Isco, míg a bal szélen Ronaldo játszhat. A kilences pozícióban Benzema léphet pályára.

A Blancóknak egyértelmű célja van a mai találkozón: a közönséget kiszolgálva magabiztos játékkal bezsebelni a három pontot. A statisztikákat figyelembe véve erre abszolút megvan az esélye Benítez csapatának. Reméljük, hogy a mai mérkőzésen is nagyszerű teljesítményt nyújtva sikerül legyőzni Sandroval csapatát.

Várható kezdőcsapat:

Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo – Kroos, Modric – Kovacic, Isco, Ronaldo – Benzema

Real Madrid – Granada, La Liga 4. forduló

2015. szeptember 19. 16:00
Helyszín:
 Madrid, Santiago Bernabéu
Játékvezető: Juan Martinez Munera
Tv: Sport2

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
navas
ÁLTALÁNOS
blank
Who we are

Leave a Reply