bale_and_beckham

Beckham: „Bale megbirkózik a nyomással, ami a Real Madridnál nehezedik rá.”

A korábbi angol válogatott kapitány, David Beckham fejezte ki bámulatát a walesi támadó Gareth Bale iránt, és úgy érzi nagy karriert fog befutni a Real Madridnál.

Gareth Bale 2013-ban csatlakozott a Real Madrid csapatához, és egyből igyekezte bizonyítani, hogy megéri azt a rengeteg pénzt, amennyit kiadott érte a Királyi Gárda. Remek pillanatai közé tartozik a Barcelona elleni Copa Del Rey mérkőzés, vagy a Bajnokok Ligája döntő az Atletico Madrid ellen.

Viszont az utóbbi időben rengeteg kritika érte a teljesítményét, azonban David Beckham egykori Real Madrid játékos bízik a walesi játékosban.Gareth Bale 2013-ban csatlakozott a Real Madrid csapatához, és egyből igyekezte bizonyítani, hogy megéri azt a rengeteg pénzt, amennyit kiadott érte a Királyi Gárda. Remek pillanatai közé tartozik a Barcelona elleni Copa Del Rey mérkőzés, vagy a Bajnokok Ligája döntő az Atletico Madrid ellen.

Viszont az utóbbi időben rengeteg kritika érte a teljesítményét, azonban David Beckham egykori Real Madrid játékos bízik a walesi játékosban.

„Volt szerencsém megismerni Garethet, amikor a Tottenham csapatánál edzettem, és egy fantasztikus srác, aki nagyon tehetséges.” – mondta Beckham a Daily Starnak.

„Nem voltam meglepődve, amikor a Real Madrid hatalmas összegért leigazolta. De, természetesen ez egy hatalmas nyomással jár.”

„Teljesen mindegy mennyi összegért írsz alá a Real Madridhoz, ott mindig nagy nyomás nehezedik a játékosra.”

„Viszont Gareth már az első szezonjában bizonyított nagyszerű teljesítményével és kupákhoz segítette csapatát.”

„Most jött el az az idő, amikor Bale bebizonyítja miért is olyan hatalmas játékos.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
raul1016

Leave a Reply