bale1013

Benítez nem gondolta volna, hogy Bale idáig jut

Jamie Carragher azt állítja, hogy Rafa Benitezt nem győzte meg a walesi, amikor először meglátta Bale-t a Southampton csapatában, inkább kitartott akkori balhátvédje John Riise mellett.

Carragher elmondta, a korábbi Liverpool menedzser Rafa Benítez úgy gondolta Gareth Bale nem jobb, mint John Riise. A walesi végül 2007-ben csatlakozott a Tottenham csapatához, ahonnan pár év múlva a következő állomás a Real Madrid volt. Benítez és Bale most együtt dolgoznak a spanyol fővárosban, de Carragher elismerte, hogy akkoriban Rafa nem tudta elképzelni, hogy Gareth ilyen magas szintre eljusson.

„Amikor Bale berobbant a Southampton csapatában, akkor Benítez meg is nézte, hiszen a Liverpool jelöltjei közt volt.” – mondta a Daily Mailnek Jamie.

„Bale akkoriban balhátvédként játszott, és így Rafa nem is gondolkozott sokáig ő John Riise mellett döntött, egy percig sem akarta leigazolni Garethet.”

„Természetesen most mások a kilátások, Bale és Benítez most jól boldogulnak.”

„Bale bizonyította már, hogy nagyszerű játékos, például a Copa Del Rey döntőben vagy a Bajnokok Ligája döntőjében az Atletico ellen.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply