12190971_1079419165422195_2517752250520452948_n

Zidane: „A futballistáknak fizikailag is a megfelelő szinten kell, hogy legyenek.”

Zidane aki jelenleg a Real Madrid Castilla edzője, úgy gondolja, hogy Cristiano és Bale is még jó pá évig a csapat tagja lesz.

„A csapat mindig a világ legjobb játékosait igazolja le, és nem szokásuk megválni tőlük. Természetesen rengeteg ajánlatot érkezik irántuk, ám egyikük sem eladó.”

„Teljesen normális, hogy rengeteg csapat szeretné a soraiban tudni Bale-t, hisz a világ egyik legjobb játékosa. Már elmondtuk mi is, maga Gareth és az ügynöke is, miszerint a Real Madrid csapatánál van a jövője, nem értjük a fölösleges pletykákat.” – mondta a francia válogatott legendája.

Majd felmerült egy olyan kérdés is, amit még a Juventus elnöke Gianni Agnelli tett fel neki, hogy miért nem érdeklik azok a dolgok, amik a többi labdarúgókat.

„Igen, Agnelli megkérdezte tőlem, hogy miért nem érdekelnek engem az éjszakai klubok, a nők, vagy éppen hogy egy Ferrarival jelenjek meg az edzéseken. Még 30 évvel ezelőtt lehetet viszonyítani, hogy milyen az életformája valakinek és hogy ki a világ egyik legjobbja, azonban az elmúlt 15-20 évben ez már képtelenség. A futballistáknak fizikailag is a megfelelő szinten kell, hogy legyenek manapság már nem minden a tehetség. Ezért is fordulhat elő manapság egyre több ígéretes tehetség, akinek a karrierje végül nem a legjobban alakul. Ha nem tudsz megfelelően koncentrálni a pályán kívül és könnyen szétszórt vagy, akkor nem tudsz sikeres lenni a pályán sem.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
1
ÁLTALÁNOS
real_madrid_vs_las_palmas

Leave a Reply