15382_zidane

Zinedine Zidane: „A játékosok hozzáállására nem lehet panasz”

A Real Madrid tegnap este magabiztos játékkal 5-0 arányban múlta felül a Deportivo csapatát. Zidane ennél jobb kezdést nem is kívánhatott volna. A mérkőzés után Keylor Navas, Emilio Butragueno, Dani Carvajal és Zidane is a sajtósok rendelkezésére állt.

Keylor Navas:
„Jó mérkőzést játszottunk. Zidanetól azt az utasítást kaptuk, hogy dolgozzunk keményen, és tegyünk meg mindent a győzelem érdekében. Csak a jelenre szabad koncentrálnia a csapatnak. Zidane hihetetlen mennyiségű magabiztosságot ad a csapatnak. Rengeteg időnk van még a szezon végéig, továbbra is keményen fogunk harcolni.”

„Benítez egy nagyszerű edző. Megadta nekem a lehetőséget a kapuban amiért hálás vagyok. Jelenleg jól érzem magam Llopis mellett, aki rengeteget segít nekem az edzéseken, hogy még jobban tudjak teljesíteni az adott mérkőzéseken. A Deportivo ellen fontos volt, hogy ne kapjunk gólt. Ezt sikeresen meg is tettük. Megpróbálunk minden találkozónkat lehozni kapott gól nélkül. A Real Madrid egy nagyszerű klub, ahol a szurkolók nagyon sokat várnak el a játékosoktól. Megpróbálunk megfelelni az elvárásaiknak.”

Emilio Butragueno:
„Bale nagyszerű teljesítményt nyújtott. Védekezésben és támadásban is egyaránt kivette a részét. Összetett volt az egész csapat, remek munkát végeztek a srácok. A szurkolók boldogan mehettek haza a stadionból. Ramost azért cseréltük le, mert volt egy kisebb sérülése, de semmi komoly. Zidane a Real Madrid egy emblematikus figurája, természetes, hogy a szurkolók egyik nagy kedvence.”

Dani Carvajal:
„A csapat Benítez irányítása alatt is mindent megtett, és most Zidane alatt is mindent meg fog tenni. Reméljük sikerrel vesszük majd az előttünk lévő akadályokat.”

Zinedine Zidane:
„Természetesen nagyon boldog vagyok, hiszen a csapat nagyszerűen játszott egy olyan kiváló csapat ellen, mint a Deportivo. Nekem a játékosok hozzáállása tetszett a legjobban. Egyetlen egy mérkőzést sem könnyű ilyen nagy különbséggel megnyerni.”

„A Real Madrid edzőjének lenni hatalmas kihívás mindenki számára. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy ilyen nagyszerű fogadtatásban részesítettek. Ezekre a pillanatokra életem végéig emlékezni fogok.”

„Egy ilyen nagyszerű klubnál, mint a Real Madrid csak a győzelem elfogadható. Rengeteg mérkőzés van még a csapat előtt, amikor Ronaldo is be fog találni. Cristiano nagyszerűen játszott, de a gól sajnos ezúttal nem jött össze neki. Meg lesz még a lehetősége, hogy bevegye az ellenfelek kapuját.”

„Vannak még dolgok, amikben fejődnünk kell, és mindent meg is fogunk tenni ennek érdekében. Csak most kezdtük el a közös munkát, de mindenki a legnagyobb odaadással küzdött.”

„Ramost azért cseréltük le, mert volt egy kisebb sérülése, amit ki fogunk vizsgálni, de nem tűnik komolynak.”

„Én hozom meg a döntést arról, hogy ki fog kezdőként pályára lépni, és ki csereként. A játékosok nagyszerű hangulatban és formában vannak, ami kulcsfontosságú. Mint már mondtam még csak most kezdtük meg a közös munkát, és mindenkinek van hova fejlődnie, beleértve magamat is. Az a cél, hogy minden játékos megmutassa azt, hogy mire is képes valójában.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply