„Az az álmom, hogy Madridból vonuljak vissza.”

Luka Modriccsal a Sportske Novosti horvát lap készített exkluzív interjút.

Hogy érzi magát Madridban: „Nagyon boldog vagyok itt. Madrid egy elképesztő város, és a családom is remekül érzi itt magát.”

A Bayern érdeklődése: „Olvastam én is erről, de őszintén ez csak egy pletyka. Rengeteg hasonló hír látott napvilágot, hisz nagyon jó viszonyunk volt Ancelottival. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, de szóba sem került, hogy esetleg Münchenben folytassam.”

A jövő: „Az elsődleges célom, hogy kitöltsem a madridi szerződésemet, ami 2018-ban jár le. Ezek után is a Real Madrid számomra az első csapat, nem gondolkodok más lehetőségeken. Remekül érezzük itt magunkat a családommal.”

A Real Madrid, mint utolsó csapat: „Akadt pár játékos, aki itt fejezhette be karrierjét, mint például Zidane is. Nos, nekem is ez a vágyam, de meglátjuk mit fog hozni a jövő.”

Zidane: „Ugyanúgy, mint Ancelotti korszakában az első évünk Zidane-nal is nagyszerűen alakul úgy érezzük. Azonban most mégsem ugyanolyan. Határozott elképzelései, tervei egyéni ötletei vannak, amiket igyekszünk végrehajtani. Elmondta mit vár tőlünk, és még koránt sincs vége semminek sem. Nem szabad teret adnunk az ellenfelünknek, ha elveszítjük a labdát egyből nyomást tudjunk rájuk gyakorolni és veszélyes helyzeteket kialakítani. Nagyon fontos számunkra a jelenléte. Ő egy legenda, és amikor beszél, hozzánk mindenki csendben hallgatja. Hatalmas sikereket ért el játékosként, és ezeket a tapasztalatokat próbálja megosztani velünk is.”

Benítez: „Nem úgy j9ttek az eredmények, ahogy azt várták tőlünk. Mindenkinek külön meg van a fejében az ok, hogy miért sem ment, és szerintem fizikailag nem voltam eléggé felkészülve. Az előszezonban, Kínában majd Ausztráliában volt, többet utaztunk a levegőben, mint amennyit tudtunk edzeni és ez kihatott a szezon eleji teljesítményünkre. Benítezzel az elejétől kezdve kölcsönösen tiszteltük egymást. Harcoltam a csapatért, és sajnálom őt a helyzet kialakulása miatt. Viszont megy tovább minden és a jövőben sok sikert kívánok neki.”

El Clásico: „Eszméletlenül kellemetlenül éreztem magam. A rangadóim során, most először éreztem magam megalázva a vereség után. Nem volt könnyű feldolgozni a történteket, de muszáj tovább lépnünk.”

A bajnokságban a cél: „Nagyon bosszantó, hogy az elmúlt két évben is nem sokon múlott, hogy bajnokok lehessünk. Még nagyon hosszú a bajnokság, és mi minden mérkőzést meg szeretnénk nyerni, hogy a végén mi ünnepelhessünk.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
1
ÁLTALÁNOS
2

Leave a Reply