1

Hogy esik ez Ronaldónak?

A Football Leaks információja szerint mégsem Cristiano Ronaldo a világ legdrágább játékosa, hanem Bale. (Persze e sorok írásakor még nem derült ki, valójában mennyit is fizetett ki a Barcelona Neymar játékjogáért.) A nyilvánosságra került szerződés szerint mivel a Real Madrid négy részletes fizetési opciót választott a walesi csatár átigzolásakor, így az ára meghaladta a 100 millió eurót, szemben Ronaldo csekélynek éppen nem nevezhető 96 milliós átigazolásával.

Lehetséges, hogy éppen Ronaldo egója miatt nem hozták sokáig nyilvánosságra a részleteket? 

A lényeg azonban nem is ezen van, hanem azon, hogy hacsak nem a reklámszerződéseket és mezeladásokat nézzük (melyről szintén nincsenek, nem voltak és nem is lesznek pontos információink), akkor nem létezik, hogy valakinek a játéka, még ha Bale-nek is hívják az illetőt, megér 100 millió eurót. 

Már csak azért sem, mert játékukat nézve, nem valószínű, hogy egy lapon lehetne emlegetni Bale-t például Ronaldoval. És ha így nézzük, lehet, hogy mégiscak rosszul fogja érinteni a most kiszivárgott szerződés Cristiano egóját. És lehet, hogy teljesen érthetően bántani fogja a portugált a Bale-ért fizetett összeg nagysága.

Ebből pedig félek, a Real Madrid nem fog jól kijönni…

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
5
Morata a célpont
ÁLTALÁNOS
A Lewandowski ügy

Leave a Reply