zizou

Zinedine Zidane: „Készen állunk a holnapi mérkőzésre”

A spanyol labdarúgó bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a Real Madrid a Betis csapatához látogat. Ám előtte a fővárosiak francia vezetőedzője, Zinedine Zidane megtartotta az mérkőzés előtti utolsó edzést a csapatnak, majd a sajtó munkatársainak a rendelkezésére állt.

Sergio Ramos: „Sajnálatos módon nem lesz benne a holnapi keretben. Úgy döntöttünk, hogy nem fog pályára lépni a Betis ellen, de ha minden jól megy a következő fordulóban már játszani fog.”

James Rodriguez: „James nagyszerűen edzett a hét folyamán.  Kemény munkát végzett és készen áll a holnapi mérkőzésre, ahogy a csapat többi tagja is. Hogy távozna? Ezek pusztán csak pletykák, nem fogja elhagyni a csapatot. Boldog a csapatnál. Ha valaki nem lép pályára egy mérkőzésen, akkor egyből napvilágot látnak olyan találgatások, hogy az adott játékos távozna a csapattól. Ez most nem így van. Majd holnap kiderül, hogy játszani fog-e.”

Nacho Fernández: „Egy fiatal és nagyszerű védőről beszélünk, akire nagy szüksége van a csapatnak. Vele kapcsolatban is felröppentek olyan hírek, hogy elhagyja a csapatot, de én ezt nem szeretném. Egy olyan játékosról van szó, akiben nagy potenciál van.”

A Betis elleni összecsapásról: „Minden mérkőzésünk más és más. Mindegyik csapat más felfogásban játszik. Holnap úgy kell játszania mindenkinek, ahogy azt a Sporting elleni első félidőben tettük. Természetesen figyelemmel követem a rivális csapatok eredményeit, de nekem kizárólag a Real Madrid a lényeges. Fontos, hogy mindenki a kezdéstől a végső hármas sípszóig koncentráljon és összpontosítson, akkor nem lehet probléma a csapat játékával. Készen állunk a holnapi mérkőzésre.”

A csapat fejlődéséről: „Sok játékos van a keretünkben és mindenki szeretne játszani, de én csak tizenegy embert nevezhetek a kezdőbe, így mindig lesznek olyanok, akik kimaradnak. Minden egyes játékosra szüksége van a csapatnak. Mindenki számára észrevehető volt, az első és a második mérkőzés közötti különbség. Erőnlétileg mindenképp nagyot fejlődtünk, de van még miért küzdenie a srácoknak.”

Átigazolások: „Nem hiszem, hogy bárkire is szükségünk lenne. Rendkívül elégedett vagyok a jelenlegi keretemmel, amin nem is szeretnék változtatni.”

Bale pótlása: „A sérült játékosok pótlása minden edző munkájának a része. Meg kell hoznom bizonyos döntéseket. Bale sérülése megadja majd valaki másnak a lehetőséget arra, hogy megmutassa mire is képes egy fontos mérkőzésen.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-wary-of-ludogorets-threat-750x347
A Real Betis elleni keret
ÁLTALÁNOS
betis-madrid

Leave a Reply