Real Betis – Real Madrid 1-1 Mérkőzés utáni nyilatkozatok

A tegnapi napon a Real Betis otthonában 1-1-es döntetlent ért el a Real Madrid csapat. Itt olvashatjátok a mérkőzés utáni nyilatkozatokat.

James Rodríguez

 „Keményen harcoltunk a mérkőzésen, és rendkívül támadó szellemben. Igyekeztem gólt lőni, de sajnos nem jött össze. Nem szabad összetörnünk, vannak olyan napok, amikor nem jönnek össze a dolgok. Formában akarok maradni, hogy a csapat segítségére legyek. Azok az állítások, amik megjelentek rólam nem igazak, boldog vagyok Madridban. Mindig keményen dolgozom az edzéseken, akik mellettem vannak, tudják, hogy profiként végzem a munkám.”

Edzőváltás: „Zidane-nal szerintem jól teljesítünk, jó úton haladunk. Mindenki figyel az edzőre, ha utasításokat ad. Rengeteget beszéltünk és minden a legnagyobb rendben van, jó viszonyt ápolok vele.”

Marcelo

 „A mérkőzés eredményétől függetlenül, véleményem szerintem jól szerepeltünk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, és egy percig sem álltunk le. Sajnos viszont nem volt most szerencsénk. A hibáinkat ki kell javítanunk, és tovább kell fejlődnünk. Az első félidőben nem tudtuk felvenni a ritmust, viszont egy idő után már teljesen másik Real Madridot láthattak. Láthattuk, hogy fizikailag mindenki bombaformában, nagyon fárasztóak az ilyen mérkőzések, de mindent folytatnunk kell a terv szerint.”

„Tudjuk, hogy mit vár el tőlünk az edzőnk és igyekszünk teljesíteni is. Carvajal és Danilo tudják kezelni a kialakult helyzetet. Igyekeztünk nyomás alá helyezni az ellenfelet, de a beadásokból sem volt szerencsénk a mai napon. Összességében azonban az egész csapat jó munkát végzett. Nem foghatjuk arra, hogy Bale hiányzott hisz remek keretünk van. James remekül teljesített a mai mérkőzésen, ahogy az egész csapat tette. Ha valaki megsérül, minőségi játékossal tudjuk pótolni, persze ez nem azt jelenti, hogy Bale nem lenne nagyszerű játékos.”

Pepe

 „Igyekeztünk változtatni az eredményen, de nem jártunk sikerrel. A Betis gólja nagyszerű volt, és egyben szerencsés is, hiszen az volt az egyetlen helyzetük egyben. Véleményem szerint győzelmet érdemeltünk volna, de sajnos nem így alakult. A mérkőzés eleje volt a nehézkes, azonban később végig nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfelet. Jól dolgoztunk csak valami mégis hiányzott most tőlünk, igyekszünk alkalmazkodni Zidane terveihez. Jó volt látni, hogy nagyon egybe volt a csapat remekül teljesítettünk, és ezt próbáljuk tovább fejleszteni. Tovább kell lépnünk, és folyamatosan fejlődnünk kell.”

Keylor Navas

 „Sajnos nem lehetünk teljesen elégedettek, mert nem nyertünk. Nyernünk kellett volna. A csapat jól dolgozott és igyekezett eredményes lenni, de nem jött össze. Az első félidőben kihasználta Betis egyetlen helyzetét, a második félidőben pedig remekül védekeztek. Sajnos fontosak lettek volna ezek az elvesztett pontok, a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk. Tudjuk, mi kell tennünk a következő mérkőzéseinken. Nem változtatunk a taktikánkon, azonban mindent megteszünk, hogy a következő mérkőzéseinket megnyerjük.”

Zinedine Zidane

 „Az első percek nehézségei miatt alakult így a mérkőzés, ahogy telt az idő úgy növeltük a nyomást az ellenfelünkre. Viszont hiába volt rengeteg helyzetünk nem tudtuk őket étékesíteni, így nem lehet megnyerni a mérkőzést, ez is benne van a futballban. Nem lehet okom arra, hogy a játékosaimat szidjam, le kell vonni a pozitívumokat és azokat tovább fejleszteni. Két pontot hullajtottunk, azonban nem szabad feladnunk és harcolnunk kell továbbra is a bajnoki címért.”

„Carvajal a második játékrészben remek erősítés volt. Nem volt semmi gondja, egyszerűen csak Danilo kezdett, elég nagy a keretünk. James is nagyszerű mérkőzést hozott le, örülök, hogy ilyen jól teljesített.”

A Betis nagyszerűen játszott, itt mindig nehéz pontokat szerezni. Nagyszerű gólt szereztek.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
robinho
Boldog szülinapot !

Leave a Reply