cristiano

„Megérdemelten nyert az Atletico.”

Cristiano Ronaldo mérkőzés utáni nyilatkozata.

Cristiano Ronaldo mérkőzés utáni nyilatkozata.

A mérkőzésről:

„Több helyzetet tudtunk kidolgozni, mint az Atletico azonban összességében megérdemelten nyerték meg a találkozót. A bajnokság eddig sem volt egyszerű számunkra, azonban most már még nehezebb lesz.”

Az eredmény oka:

„Úgy gondolom nem a felkészültségen múlott inkább, hanem sokkal jobban megviseltek minket a hiányzók a sérülések miatt.”

Játékostársak:

„Senkit sem akarok megbántani, de hatalmas erősítés lett volna Benzema és Marcelo is. Így hogy nem játszik sem Benzema, sem Pepe és Bale sem nagyon nehéz mérkőzéseket nyerni. Jól érzem velük magamat a pályán, de félre értés ne essék, ezzel nem azt mondom, hogy Kovacic vagy épp Jesé nem elég jók. Vegyük csak Danilo esetét, aki véleményem szerint a csapatunk legjobbja volt ma.”

A bajnokság:

„Már-már szinte lehetetlen innen nyerni, de előttünk van még a Bajnokok Ligája, ami motiválhat minket. Most már a célunk leginkább az, hogy a Bajnokok Ligájában eredményesek legyünk.”

Állandó sérülések:

„Nem tudom, mitől lehetnek. Lehetséges, hogy az előszezonunk miatt. De ez csak találgatás. Ha az összes csapattársam azon a szinten lenne fizikailag, mint most én akkor biztosan a tabella legfelső fokán lennénk.”

Egyéni teljesítménye:

„Az újságok és mindenki szerint minden évben egyre rosszabb és rosszabb leszek, azonban a statisztikák nem ezt mutatják.”

A közönség:

„A szurkolóink csalódottak, ami természetes mi is azok vagyunk.”

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

de_gea

Mourinho tehet keresztbe a Real Madridnak?!

José Mourinho szinte már biztosra vehető, hogy a következő szezontól kezdve a Manchester United edzője lesz. Ennek következtében az elsődleges célja, mindenképpen, hogy megakadályozza De Gea Real Madridhoz való szerződését.

TOVÁBB »
3

Guardiola a Real Madrid középpályását szemelte ki

Pep Guardiola egy igazán erős csapatot szeretne összerakni a következő szezonra. A Manchester City újdonsült edzője már szerződtette Gündogant, ám mindenki arra számít, hogy itt még nem áll le a City az átigazolási időszakban. A céljuk egyértelmű, megnyerni a Premier Leauget és harcolni a Bajnokok Ligája megnyeréséért, ami az elmúlt években nem igazán sikerült.

TOVÁBB »

Lehetséges kezdőcsapatok: Valencia – Real Madrid

Jön a Valencia elleni találkozó az Estadio Mestallában. A MARCA jóvoltából íme a lehetséges kezdőcsapat. A francia tréner komoly hiányzókkal rendelkezik: Dani Carvajal, Nacho és Álvaro Odriozola sem léphet pályára sérülés miatt. A jobbhátvéd posztot továbbra is Lucas tölti

TOVÁBB »