cristiano

„Megérdemelten nyert az Atletico.”

Cristiano Ronaldo mérkőzés utáni nyilatkozata.

Cristiano Ronaldo mérkőzés utáni nyilatkozata.

A mérkőzésről:

„Több helyzetet tudtunk kidolgozni, mint az Atletico azonban összességében megérdemelten nyerték meg a találkozót. A bajnokság eddig sem volt egyszerű számunkra, azonban most már még nehezebb lesz.”

Az eredmény oka:

„Úgy gondolom nem a felkészültségen múlott inkább, hanem sokkal jobban megviseltek minket a hiányzók a sérülések miatt.”

Játékostársak:

„Senkit sem akarok megbántani, de hatalmas erősítés lett volna Benzema és Marcelo is. Így hogy nem játszik sem Benzema, sem Pepe és Bale sem nagyon nehéz mérkőzéseket nyerni. Jól érzem velük magamat a pályán, de félre értés ne essék, ezzel nem azt mondom, hogy Kovacic vagy épp Jesé nem elég jók. Vegyük csak Danilo esetét, aki véleményem szerint a csapatunk legjobbja volt ma.”

A bajnokság:

„Már-már szinte lehetetlen innen nyerni, de előttünk van még a Bajnokok Ligája, ami motiválhat minket. Most már a célunk leginkább az, hogy a Bajnokok Ligájában eredményesek legyünk.”

Állandó sérülések:

„Nem tudom, mitől lehetnek. Lehetséges, hogy az előszezonunk miatt. De ez csak találgatás. Ha az összes csapattársam azon a szinten lenne fizikailag, mint most én akkor biztosan a tabella legfelső fokán lennénk.”

Egyéni teljesítménye:

„Az újságok és mindenki szerint minden évben egyre rosszabb és rosszabb leszek, azonban a statisztikák nem ezt mutatják.”

A közönség:

„A szurkolóink csalódottak, ami természetes mi is azok vagyunk.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
13188_atletico_vs_real
ÁLTALÁNOS
zizu

Leave a Reply