ramosronaldo

Ramos megszólalt Ronaldo nyilatkozata kapcsán

Mint azt már korábban olvashattátok, Ronaldo az Atlético elleni mérkőzés után (enyhén szólva) érdekes módon nyilatkozott csapattársai teljesítményét illetően. Ramos az AS-nek adott interjújában védte meg portugál csapattársát, de azt is bevallotta, hogy CR jobban megválogathatta volna szavait.

Ha valaki ismeri Cristianot, az én vagyok.-mondta a Real Madrid védője.-Nem hiszem, hogy szándékosan akarta bántalmazni akármelyik csapattársát, de lehet, hogy nem a legjobb módon fejezte ki magát. A csapat kapitányaként büszke vagyok a társaim munkájára, és a nehéz időszakokban jobb, ha ezzel a keret többi tagja is azonosul. De természetesen mindenkinek megvan a maga véleménye.”

A korábban Sevillában is megforduló hátvéd hozzátette, hogy véleménye szerint Ronaldo a vereséget követően feldúlt állapotban volt, ezért nyilatkozhatott meggondolatlanul.

Egy derbi elvesztése után az ember fejében negatív gondolatok, kifogások, és vélemények kavarognak. Cristianonak most nem sikerült magában tartania ezeket. Ez mindig nehéz, főleg most, hogy a liga megnyerése ezzel a vereséggel lehetetlennek tűnik. Ennek ellenére még ott a Bajnokok Ligája, ahol jól szeretnénk teljesíteni.”

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
2016-02-27-cristiano-ronaldo-660x385
ÁLTALÁNOS
pa-3491050

Leave a Reply