florentino-perez-real-madrid_3380463
ABC: Tíz játékos, aki érkezhetne nyáron a Real Madridhoz

Az ABC értesülései szerint a Real Madrid csapata a nyár folyamán tíz játékos megszerzésével fog próbálkozni.

A Real Madrid vezetősége már most felméri a helyzetet, hogy kik lesznek azok a játékosok, akik a nyár folyamán mozdíthatóak lesznek a csapatuktól. Az ABC szerint tíz játékos van a Királyi Gárda kívánságlistáján. A fő cél, hogy a Bayern München lengyel támadóját Robert Lewandowskit megszerezzék.

Ezen kívül José Ángel Sánchez tárgyalásokat kezdett olyan játékosokkal, mint Verratti, Hazard, Ceballos, Pogba, Alaba és Neymar, aki a rivális Barcelona csapatát erősíti. Felmerült esetlegesen Biglia leigazolása is.

A hírek szerint opció Morata visszavásárlása is a Juventus csapatától, aki remek formában futballozik Olaszországban. A Real Madrid becsületbeli ügynek tekinti De Gea leigazolását, a tavaly nyáron történtek miatt.

Tehát ez a tíz név szerepel pletykák szerint a Real Madrid kívánságlistáján. Némelyik azért lássuk be, hogy elég vad pletykának tűnik…

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Hivatalos közlemény: Vallejo

Megintcsak igaznak bizonyultak a korábbi hírek, íme a klub hivatalos közleménye a játékos jövőjével kapcsolatban. A Real Madrid C. F. és a Granada C. F. mindenben megegyezett egymással Jesús Vallejo kölcsönvételéről, aki további egy évre, 2021. június 30-ig került

TOVÁBB »