sad
Zidane: „A földön kell maradnunk.”

A tegnapi Wolfsburg elleni 3-0 mérkőzés utáni nyilatkozatok.

Zinedine Zidane:

„Sosem egyszerű semmi sem a futballban. A földön kell maradnunk, ahogy eddig nem szabad magunktól most elszállni. Igyekeztem mindig játékosként is jól kezelni a szituációkat, és edzőként is ez a célom. Tudom, hogy nem egyszerű a játékosoknak, de most még jobban oda kell figyelnünk a továbbiakban, hisz még ennél szorosabb mérkőzések is várhatnak ránk.”

Hogy Cristiano Ronaldo? Nem tudom, mi újat tudnék mondani, ő a legjobb játékos a világon. Egy nagyszerű játékos és tudja, hogy a csapattársai nélkül nem tartana itt. Természetesen kiemelkedő teljesítményével felhívja a figyelmet magára, hisz nem mindenki képes egy ilyen kaliberű mérkőzésen mesterhármast szerezni.”

Marcelo:

„Egy tökéletes este volt, nagyszerűen érezzük magunkat. Mindannyian tovább szerettünk volna jutni, és ezért mindenki megtett mindent. Hálásak lehetnek, hogy ilyen szurkolóink vannak, hisz nélkülük nem sikerült volna megfordítani a párharcot. Fantasztikusak voltak.”

Sergio Ramos:

„Csodálatos volt a hangulat az elejétől fogva. Nincs még egy ilyen stadion ilyen szurkolókkal. Megígértük a szurkolóknak, hogy mindent megteszünk és így is lett. A mérkőzésen a szurkolók számunkra a 12. embert jelentették.”

„Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, voltak, akik nem hittek már bennünk, de a mérkőzés a mi kezünkben volt. Cristiano is ember van olyan időszak, amikor kevésbé megy neki és van olyan, amikor minden. Azonban el kell ismerni, hogy az egyik legfontosabb játékosa a csapatunknak egyértelműen.”

Cristiano Ronaldo:

„Örülök a győzelemnek sikerült jól teljesítenem a mérkőzésen, azonban volt már jobb meccsem a Bajnokok Ligájában.”

„Egy tökéletes estét akartunk és az is lett. Jól indultunk meg a mérkőzés elején, remekül sikerülte a letámadásaink is. A szurkolók hihetetlenek voltak, ahogy ez az egész este fantasztikus volt.”

„Sok kritika ért az elmúlt időszakban főleg a szezon eleji formámról,a mik őszintén szólva jogosak is voltak, hisz nem ehhez szoktak hozzá a rajongóim. Akadtak különböző problémáim, nehézségeim, de nem szeretnék magyarázkodni inkább, próbálok bizonyítani, és ismét a csúcsformámat mutatni. Remekül érzem magam, és még nincs vége a szezonnak.”

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Hazard, Jovic, Militao: még nem bizonyítottak

Mindhárman csalódottságot okoztak az első idényükben. A Real Madrid idén nem arra törekszik, hogy újabb igazolásokkal erősítse a csapatot, hanem abban reménykedik, hogy Eden Hazard, Luka Jovic és Éder Militao bebizonyítják azt, hogy megérték az értük fizetett összegeket. A

TOVÁBB »
rma01

Jöhet a főpróba… Előzetes: Real Madrid – Real Sociedad

A spanyol labdarúgó bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján a Real Madrid a Bernabéuban látja vendégül a Real Sociedad csapatát A Real Madrid két nagyszerű bajnoki győzelem (Deportivo, Valencia) után a Levante otthonában játszott egy kiábrándító 2-2-es döntetlent. Azt hihettük,

TOVÁBB »

James-ügy: nem az átigazolási díja a probléma..

A Real Madrid 25 millió eurót szeretne kapni James Rodríguezért, és az érdeklődő kluboknak ez nem is okozna gondot. Mind James, mind a Real Madrid hajlandó közös nevezőre jutni, azaz mindkét fél elfogadja az elválást. Ami miatt még mindig

TOVÁBB »