post_193819_20150117213446

Getafe elleni statisztika

Getafe csapatával 2004 óta játszunk a bajnokságban. Eddig összesen huszonhárom mérkőzést játszottunk velük. A két csapat párharcában erősen jobbak vagyunk, mint városi riválisunk. Tizenhat győzelem mellett van két döntetlen is. Persze öt alkalommal vereséget szenvedtünk. Ötvenöt – huszonnégyes gólkülönbség van a javunkra.

Bernabeuban tizenkét mérkőzést játszottunk. Mérlegünk tíz győzelem és egy – egy döntetlen illetve vereséget szenvedtünk. Harminchat, tizenegy a gólkülönbség.

Getafe otthonában tizenegy alkalommal szerepeltünk és ezeken hat győzelmet szereztünk. A madridi kiscsapat hazai környezetében négyszer nyert illetve egyszer döntetlent értek el a csapatok. Tizenkilenc gólt szereztünk és tizennégyet kaptunk.

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Mariano Díaz megsérült

A Real Madrid hivatalos közleményben jelentette be, hogy Mariano Díaz megsérült. A játékos csípőizom sérülést szenvedett, így biztosan nem léphet pályára az Atletico Madrid elleni mérkőzésen a hétvégén. Az orvosi stáb egyelőre csak ennyi infót közölt. További vizsgálatok után

TOVÁBB »
csapatepites

Zidane kosárlabdázni vitte csapatát

Zidane csütörtökön a spanyol főváros kosárlabdázóihoz vitte csapatát, edzés és csapatépítés gyanánt. Kiderült, hogy a focisták nem is bánnak olyan rosszul a kosárlabdával sem… 🙂

TOVÁBB »