satellite

„Karim élvezi a bizalmam.”

Zinedine Zidane mérkőzés előtti interjúja.

Zinedine Zidane mérkőzés előtti interjúja.

A Getafe elleni mérkőzés:

„Nem kedvelem ezeket a fajtamérkőzéseket, hisz ilyenkor mindenki azt hiszi, hogy könnyedén sima győzelmet fogunk aratni. A Getafe mindent bele fog adni, új edzőjük van, akivel bizonyítani szeretnének szoros mérkőzést várok. A hangulat biztos remek lesz, nem lesz egyszerű dolgunk. A játékosok felkészültek, igyekszik mindenki kellően koncentrálni a mérkőzésre. A fő cél, hogy győzzünk, nem szeretnénk meglepetésekbe szaladni. Jelenleg a bajnokság harmadik helyét foglaljuk el, nos, a következő célunk egyértelműen már a második hely lesz.”

1 pontra közelíthetik meg a Barcelonát:

„Nem fogom emiatt idegeskedni. Fontos, hogy a saját játékunkra figyeljünk és a saját mérkőzéseinket megnyerjük, utána foglalkozhatunk azzal ki hány pontra van tőlünk. Nem egyszerű a helyzetünk mindenesetre. Akad majd néhány változtatás a csapatban, pár ember pihenőt kap.”

A Manchester City, mint ellenfél:

„Megértem az érdeklődésüket és már válaszoltam ezekre a kérdésekre, és most szeretnék a Getafe elleni mérkőzésre koncentrálni. Ez már az elődöntő lesz itt nincs könnyű ellenfél. Az viszont pozitívum, hogy a visszavágót hazai pályán játszhatjuk. Kemény összecsapásra számítok. A Real Madrid mindig esélyes a végső győzelemre és ez eddig is így volt és ezután sem fog változni. A legjobb teljesítményünket kell mutatni és akkor nem lehet gond.”

Sokan szerencsés sorsolásnak mondják:

„Ez alaptalan, csak gondoljuk bele abba, hogy a Wolfsburg is képes volt kettőt lőni nekünk. Nem szeretnék ilyen mondatokat hallani. Ha tovább szeretnénk jutni a legjobb teljesítményt, kell mutatnunk. Minden ellenfelünk erősnek mondható volt eddig, hisz a Roma, Wolfsburg és most a Manchester City is egy magas kaliberű csapat. Mérkőzésről mérkőzésre kell koncentrálnunk és felkészülnünk. Minden nap fejlődik a csapat és ezt jó látni. Három hét van a Manchester City elleni találkozóig megfelelő felkészülés mellett sikerülhet egy jó eredmény. Láthatják, hogy soha nem adjuk fel, hisz a bajnokságban is 13 pontról csökkentettük 4 pontra.”

A Barcelona gyengélkedése:

„Csak akkor tudunk feljebb lépni a tabellán, ha az előttünk lévő csapatok hibáznak. Keményen dolgozunk, hogy megfelelő állapotban legyünk a szezon végéig. Minden bevethető. Boldog vagyok, mert csapatként sokat léptünk előrébb, és ezt szeretnénk folytatni.  Nem akarok arról beszélni, hogy kik milyen formában vannak és csak a saját csapatomra koncentrálok, akik nagyszerűen teljesítenek. Most nem szabad leállnunk tovább kell folytatnunk a kemény munkát és a végsőkig harcolni.”

Cristiano Ronaldo teljesítménye:

„Cristiano eddig is ilyen volt. Előfordul, hogy nem szerez gólt, de a végén újra formába jön. Nagyon boldog itt és jó kapcsolatot ápol mindenkivel. Csak nézzük meg a viselkedését. Nagyon fontos, hogy mindenki jól érezze magát a csapatnál, ez az edzői stáb feladata is egyben. Pályára fog lépni a Getafe ellen.”

Karim válogatottból való kihagyása:

„Leültem és beszéltem erről Karimmal, megértette és elfogadta a szövetség döntését. Nem szeretnénk nagyon ebbe belefolyni mélyen, de nagyon elkeserítette a játékost. Mindenképpen szeretett volna az EB-n játszani. A legtöbb, amit tehetek, hogy mellette vagyok, és támogatom, egyértelműen élvezi a bizalmam. A legfontosabb hogy folytassa azt a munkát ameddig eddig, hisz nagyon nagy segítség a csapatnak. Benzema egyértelműen csalódott, ki ne lenne az. A Real Madridnak nagyon fontos a hajrá a szezonban, hisz még versenyben vagyunk és ahhoz, hogy sikeresek legyünk egyértelműen a legjobb formában lévő Benzemát szeretnénk látni a pályán.”

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
post_193819_20150117213446
Getafe elleni statisztika

Leave a Reply