real

A Real Madrid sikeresen vette a Getafe elleni akadályt.

A mérkőzés utáni nyilatkozatok.

Keylor Navas:

„Nem volt egyszerű mérkőzés számunkra. A Getafe mindent beleadott, jól játszott. Igyekeztünk folyamatosan koncentrálni és a végén győzni. A passzaink pontosak volta, erre szükség volt boldogok vagyunk, ha jól mennek a dolgok. Nem szabad megállnunk, minden mérkőzést meg kell nyernünk. Nem szabad most feladnunk. Mi vagyunk a Real Madrid és az végsőkig harcolunk.”

„A csapat remek formában van, örülünk, hogy a Bajnokok Ligájában továbbjutottunk. Nem szabad elbíznunk, magunkat egy nagyszerű ellenféllel csapunk majd össze, mindent bele kell adnunk, ha nyerni akarunk.”

Marcelo:

„A szezon kezdete óta folyamatosan fejlődünk, az volt a célunk, hogy csökkentsük a hátrányunkat és most azt vesszük észre, hogy előttünk vannak a riválisok. Minden sorozatban megpróbáljuk kihozni magunkból a legjobbat. Már nem lesznek könnyű mérkőzéseink, minden ellenfelet komolyan kell vennünk, ha nyerni, akarunk. A szurkolóink nagyszerűek, hogy mindig mellettünk állnak. Sok kritikát kaptunk az elmúlt időszakban, de szépen talpra tudtunk állni és megyünk előre. Nem szabad leállnunk, folytatnunk kell a kemény munkát. Nem szeretnék arról beszélni, hogy a Barcelona vagy épp az Atletico a jobb csapat, mindkettő nagyszerű játékosokból áll, de saját magunkkal kell törődni.”

„Aki eljut idáig a Bajnokok Ligájában, az már egyértelműen nem lehet kiscsapat. Oka van annak, hogy a Manchester City idáig eljutott, szoros mérkőzés lesz.”

„Dunga döntése? Köszönöm ezt a kérdést, de nem szeretnék erről igazán beszélni. Nem vagyok senkire se mérges, már elmondtam, ha szükség van rám és behívnak, a keretbe szívesen megyek, ahogy ezt tettem eddig is, de jelenleg nincs szükség rám a csapatban.”

Lucas Vázquez:

„A rengeteg munka eredménye. A csapat jól játszik remek formában vagyunk így kell tovább folytatnunk. Esélyünk van megszerezni még idén két trófeát, és amíg van, remény addig mi nem fogjuk feladni. Cristiano Ronaldo a világ legjobb játékosa, a csapatnak szüksége van egy jó formában lévő Cristianóra. Ha folyamatosan figyeled edzéseken is csak tanulni tudsz tőle.”

„Nem szabad úgy hozzá állnunk, hogy a Manchester City egy gyengébb ellenfél. Kemény mérkőzés lesz nagyszerű játékosokból áll a csapat, de előnyt kell abból kovácsolni, hogy a második mérkőzésünk hazai pályán lesz.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
cr_navas
ÁLTALÁNOS
12998516_10154018431317088_6014828077890610941_n

Leave a Reply