zidane_sajto

„Minden lehetséges pontot be kell gyűjtenünk.”

A spanyol bajnokság 36. fordulójában a Real Madrid a Real Sociedad otthonába látogat. Zidane megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

A spanyol bajnokság 36. fordulójában a Real Madrid a Real Sociedad otthonába látogat. Zidane megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

Az ellenfélről:

„Nem szabad foglalkoznunk a szerdai mérkőzéssel, mivel előttünk van most egy bajnoki, ami ugyanolyan fontos számunkra. Ez a mérkőzés a bajnokság szempontjából nagyon fontos lehet. Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre, hisz itt mindig megnehezítik az ellenfelek dolgát. Muszáj megnyugodnunk és összeszednünk magunkat, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést.”

A bajnokság állása:

„A játékosok minden héten, minden mérkőzésen nyerni akarnak és ez a mentalitás kell is, hogy életbe tartsuk reményeinket. Nem szabad arra koncentrálnunk mikor hibázik az ellenfelünk, csakis a saját eredményeinkre kell fókuszálnunk, hogy minden lehetséges pontot begyűjtsünk.”

A sérülés hullámról:

„Karim nem lesz ott a keretben, mivel most az a legfontosabb hogy felépüljön mihamarabb. Lassacskán vége a szezonnak és Benzema sérülései újból és újból kiújulnak. Nem tudom pontosan megmondani, mi is most a sérülés oka, nem vagyok orvos. Meglátjuk hogyan alakul a helyzet, aggódom minden játékosomért. Aki egészséges lesz az játszani fog, aki nem az egyértelműen pihen, hisz nem kockáztatunk. Bízok benne, hogy Cristiano és Benzema is szerdán már pályára léphetnek, azonban ezt nem tudom biztosra mondani még.”

Cristiano Ronaldo gyógyulása:

„Az nem folyásolja be a taktikánkat, hogy épp ki elérhető a mérkőzésen. Cristiano képes lesz lejátszani a hátralevő mérkőzéseket, hisz mindenki ismeri, már nem szeret egyetlen mérkőzést sem kihagyni és mindig hamar felépül.”

Jesé játéka:

„Jesé is remekül van és játékra kész, csak egy kisebb rúgást kapott.”

James is Isco padoztatása:

„Számomra minden játékos ugyanolyan fontos, mindketten nagyon fontos tényezők a csapatban, még akkor is, ha jelenleg nem kaptak annyi lehetőséget, mint szerettek volna.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
bale_19fo

Leave a Reply