isco

Egyre közeledik a nagy nap.

A Hugo Boss divatmárka rendezvényén Isco beszélt a május 28-ai döntőről, életéről és Zinedine Zidane-ról.

A Hugo Boss divatmárka rendezvényén Isco beszélt a május 28-ai döntőről, életéről és Zinedine Zidane-ról.

Három szezon-két Bajnokok Ligája trófea? Isco és csapattársai pontosan ezt szeretnék. „Mindent meg fogunk tenni Milánóban. Kemény harc lesz,de mi nagyon szeretnénk megjutalmazni a szurkolóinkat május 28-án”, mondta a spanyol játékos, aki 2013 óta a királyi gárda tagja.

A 24 éves középpályás azt is mondta, hogy „Mindkét csapat csúcsformában van. Az Atletico nagyon kemény ellenfél, nagyon jól tudják olvasni a játékot, különösen azok a csapatok ellen, aki átveszik a kezdeményezést. Kiiktatták a Barcelonát és a Bayern Münchent is. Igyekezni fogunk, hogy a lehető legkevesebb hibát kövessük el. Bármi megtörténhet. Reméljük, hogy a kupa a Bernabéu stadionba kerül. Ez egy nehéz év volt, tele jó és rossz dolgokkal. Nem jól kezdtünk, de születtek döntések, és a dolgok javultak. Most, a hajrában a lehető legjobb formában vagyunk.” Isco szerint ez nagyban köszönhető Zinedine Zidane-nak :”Az eredmények őt igazolják. Az utolsó pillanatig harcban voltunk a bajnoki címért, és bejutottunk a Bajnokok Ligája döntőjébe. Adott számunkra egy morális lökést. Számomra és mindenki más számára is ő egy példakép. Gyakorlatilag mindent megnyert. Büszkévé tesz, hogy engem edz.”

Mindazonáltal Isco Zizou irányítása alatt nem kezdőjátékos, de úgy tűnik, emiatt nem csügged, jóval inkább motiválja a helyzet:”Nem vagyok elégedett azzal, amit elértem, de bizakodó vagyok a jövő tekintetében. Nincs jobb hely a Real Madridnál arra, hogy címeket nyerjek. Célom, hogy naponta edzek és fejlődjek, mivel én egy ambiciózus játékos vagyok,és még sokat kell bizonyítanom.” 

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

15299_zidane

Kane megszólalt a jövőjét illetően

A Tottenham nagyszerű formában lévő játékosa Harry Kane elárulta, hogyan is képzeli el a jövőjét. A 22 esztendős csatár remek formájának köszönhetően több nagy csapattal is szóba hozták köztük a Real Madriddal is.

TOVÁBB »