isco

Egyre közeledik a nagy nap.

A Hugo Boss divatmárka rendezvényén Isco beszélt a május 28-ai döntőről, életéről és Zinedine Zidane-ról.

A Hugo Boss divatmárka rendezvényén Isco beszélt a május 28-ai döntőről, életéről és Zinedine Zidane-ról.

Három szezon-két Bajnokok Ligája trófea? Isco és csapattársai pontosan ezt szeretnék. „Mindent meg fogunk tenni Milánóban. Kemény harc lesz,de mi nagyon szeretnénk megjutalmazni a szurkolóinkat május 28-án”, mondta a spanyol játékos, aki 2013 óta a királyi gárda tagja.

A 24 éves középpályás azt is mondta, hogy „Mindkét csapat csúcsformában van. Az Atletico nagyon kemény ellenfél, nagyon jól tudják olvasni a játékot, különösen azok a csapatok ellen, aki átveszik a kezdeményezést. Kiiktatták a Barcelonát és a Bayern Münchent is. Igyekezni fogunk, hogy a lehető legkevesebb hibát kövessük el. Bármi megtörténhet. Reméljük, hogy a kupa a Bernabéu stadionba kerül. Ez egy nehéz év volt, tele jó és rossz dolgokkal. Nem jól kezdtünk, de születtek döntések, és a dolgok javultak. Most, a hajrában a lehető legjobb formában vagyunk.” Isco szerint ez nagyban köszönhető Zinedine Zidane-nak :”Az eredmények őt igazolják. Az utolsó pillanatig harcban voltunk a bajnoki címért, és bejutottunk a Bajnokok Ligája döntőjébe. Adott számunkra egy morális lökést. Számomra és mindenki más számára is ő egy példakép. Gyakorlatilag mindent megnyert. Büszkévé tesz, hogy engem edz.”

Mindazonáltal Isco Zizou irányítása alatt nem kezdőjátékos, de úgy tűnik, emiatt nem csügged, jóval inkább motiválja a helyzet:”Nem vagyok elégedett azzal, amit elértem, de bizakodó vagyok a jövő tekintetében. Nincs jobb hely a Real Madridnál arra, hogy címeket nyerjek. Célom, hogy naponta edzek és fejlődjek, mivel én egy ambiciózus játékos vagyok,és még sokat kell bizonyítanom.” 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
neymar

Leave a Reply