processor

Ronaldo:”Én vagyok az elmúlt 20 év legjobb labdarúgója”

A 31 éves portugál kétségkívül generációja kiemelkedő tehetsége Lionel Messivel együtt. Bajnoki címeket nyert Angliában és Spanyolországban, kétszer a Real Madriddal, egyszer pedig a Manchester Uniteddal is Bajnokok Ligáját nyert.

A válogatott labdarúgó háromszor kapta meg az Aranylabdát, s úgy véli, az elmúlt években mutatott teljesítményéhez foghatót senki nem produkált.

„Hová helyezném magam az elmúlt 20 év labdarúgói között? Pozitívan gondolkodva azt mondanám, hogy én vagyok a legjobb közülük
A legjobb sportolók mindig befolyásolják a saját sportágukat, s úgy gondolom, én is ezt tettem. Nem tudom megmondani, mekkora hatást gyakoroltam a futballra, de ha gyorsabban futsz és magasabbra ugrasz, mint a többiek, s folyamatosan erős, tevékeny maradsz, akkor a tehetségedet olyan hatásossá tudod tenni, amennyire csak lehet.

Keményen dolgoztam azért, hogy erre a szintre kerüljek, s így folytatom a jövőben is, hogy maradhassak a mostani pozíciómban. A hozzáállásom és az elhivatottságom nem változott, minden egyes meccsen és edzésen ugyanolyan eltökélt vagyok.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
2
ÁLTALÁNOS
1

Leave a Reply