processor
Ronaldo:”Én vagyok az elmúlt 20 év legjobb labdarúgója”

A 31 éves portugál kétségkívül generációja kiemelkedő tehetsége Lionel Messivel együtt. Bajnoki címeket nyert Angliában és Spanyolországban, kétszer a Real Madriddal, egyszer pedig a Manchester Uniteddal is Bajnokok Ligáját nyert.

A válogatott labdarúgó háromszor kapta meg az Aranylabdát, s úgy véli, az elmúlt években mutatott teljesítményéhez foghatót senki nem produkált.

“Hová helyezném magam az elmúlt 20 év labdarúgói között? Pozitívan gondolkodva azt mondanám, hogy én vagyok a legjobb közülük
A legjobb sportolók mindig befolyásolják a saját sportágukat, s úgy gondolom, én is ezt tettem. Nem tudom megmondani, mekkora hatást gyakoroltam a futballra, de ha gyorsabban futsz és magasabbra ugrasz, mint a többiek, s folyamatosan erős, tevékeny maradsz, akkor a tehetségedet olyan hatásossá tudod tenni, amennyire csak lehet.

Keményen dolgoztam azért, hogy erre a szintre kerüljek, s így folytatom a jövőben is, hogy maradhassak a mostani pozíciómban. A hozzáállásom és az elhivatottságom nem változott, minden egyes meccsen és edzésen ugyanolyan eltökélt vagyok.”

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

rma01

Jöhet a főpróba… Előzetes: Real Madrid – Real Sociedad

A spanyol labdarúgó bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján a Real Madrid a Bernabéuban látja vendégül a Real Sociedad csapatát A Real Madrid két nagyszerű bajnoki győzelem (Deportivo, Valencia) után a Levante otthonában játszott egy kiábrándító 2-2-es döntetlent. Azt hihettük,

TOVÁBB »

Öt ok, amiért Jović kölcsönbe került a Frankfurthoz

Ahogy más, úgy ő maga is abban reménykedik, hogy sikerül visszanyerni kiváló formáját. Furcsának tűnhet, hogy egy olyan szezonban amikor a Real Madrid küzd a gólszerzésért, pont kölcsönadja egyik legfiatalabb támadóját. Bár Jović esetében egészen nyilvánvaló okai vannak, ezt

TOVÁBB »

„Nagyon nehéz választani. “

David Beckham egy igazán nyílt párharcra számít a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Real Madrid és a Paris Saint-Germain között-és egy sokkal erősebb királyi gárdára. A brazil legenda, Ronaldo hasonló meglátásokkal várja a közelgő mérkőzést.

 

TOVÁBB »