Terv a Real Madrid védelmének erősítése

Vessünk egy kis pillantást a Real Madrid védelmére, ahol is a hírek szerint Zidane erősítést tervez.

Vessünk egy kis pillantást a Real Madrid védelmére, ahol is a hírek szerint Zidane erősítést tervez.

Sergio Ramos

A Real Madrid kapitánya minden bizonnyal továbbra is erősíteni fogja a csapatot. A 30 éves védő nagyon jó viszonyt ápol jelenlegi edzőjével Zinedine Zidane-nal, és Ramos ismét eredményes tudott lenni a Bajnokok Ligája döntőjében. Tehát az ő helye még pár évig mondhatni biztos a Királyi Gárdánál.

Pepe

A legtöbb szurkoló a tavalyi évben már azt remélte, hogy a portugál átadja a staféta botot a fiatal tehetségnek Raphael Varane-nak. Azonban Pepe kapott egy esélyt, amivel nagyon is élt elképesztő formájával bebiztosította egész évben a helyét a kezdőcsapatban, és ezzel azt is elérte, hogy ismét a szerződéshosszabbítás lehetőségét kínálja fel számára a Real Madrid. Azonban Pepe februárban már a 34. életévét fogja betölteni, így számolnunk kell arra, hogy hamarosan át kell adnia a helyét.

Raphael Varane

Mint ahogy előbb említettük Pepe nagyszerű formájának köszönhetően Varane a kispadra szorult, ami Zidane érkezése után sem változott meg. Ez már odáig fajult, hogy felmerültek pletykák miszerint, ha nem változik a felállás, akkor a francia védő elgondolkodik a távozáson, ahol több lehetőséget kaphatna. A Királyi Gárda természetesen nem szeretne megválni az egyik legnagyobb tehetségétől.

Nacho

Nacho ebben a szezonban igencsak megkapta a lehetőséget, hogy bizonyíthasson szám szerint pontosan 1511 perc játéklehetőség jutott számára. A 26 éves spanyol védő, azonban érzi, hogy akármit csinálhat, nagyon nehéz lenne számára alapemberré kinőni magát, és a több játéklehetőség érdekében a hírek szerint ő is elgondolkozott a váltáson. Több klubcsapat is szívesen látná a soraiban.

Jesus Vallejo és Diego Llorente

Vallejo és Llorente nagyszerűen használja ki a kölcsönben lévő időszakot, mivel remek teljesítményükkel hallatnak magukról. Vallejo a Real Zaragoza csapatát erősíti, míg Diego Llorente a Rayo Vallecano klubját. Zidane a későbbiekben mindkét fiatal védőre számítani szeretne, most pedig valószínű továbbra is kölcsönben fognak majd szerepelni, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsenek és fejlődjenek.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
4
ÁLTALÁNOS
1

Leave a Reply