3
Sanchez Flores Jesét akarja

Az Espanyol csapata minden követ megmozgat, hogy megszerezzék a Real Madrid spanyol támadóját.

Az Espanyol csapata minden követ megmozgat, hogy megszerezzék a Real Madrid spanyol támadóját.

Spanyol értesülések szerint az Espanyol újdonsült edzője Sanchez Flores arra kérte a vezetőséget, hogy mindenképp igazolják le Jesé Rodriguezt a Királyi Gárdától.

A csatár szerződése 2017-ig érvényes, azonban hamarosan megújíthatják a szerződését és a több játéklehetőség érdekében kölcsönben a következő szezontól már az Espanyol csapatát erősíthetné.

Jesé Rodriguez-nek szüksége rendszeres játéklehetőségre, hogy visszanyerje remek formáját, ezt pedig Zidane nem tudja egyelőre biztosítani számára.

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Bettoni: “A kezdetektől fogva nagyon jól játszottunk”

A Real Madrid 4-1-es győzelmet aratott a spanyol bajnokság 20. fordulójában, ahol az Alavés volt az ellenfél. A mérkőzést követően David Bettoni, a Real Madrid segédedzője nyilatkozott. A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA: “Megérdemelt győzelem volt. A kezdetektől fogva nagyon jól játszottunk.

TOVÁBB »
ronaldo-bakik

Ronaldo is hibázhat

Ronaldo a Celta Vigo elleni mérkőzésen két gólt is lőtt, de egyet nagyon elbaltázott. A mérkőzés után bevallotta, hogy nagyon bosszantja a dolog, de hozzáfűzte azt is, hogy ő is ember, így neki sem sikerülhet mindig minden. A következő

TOVÁBB »