2
Bale hosszú távra tervez

A Real Madrid minden követ megmozgat, hogy Gareth Bale szerződését meghosszabbítsák. 

A Real Madrid minden követ megmozgat, hogy Gareth Bale szerződését meghosszabbítsák.

Bale heti fizetése £ 300,000 lesz, ami jelentősen hangsúlyozni fogja, hogy igenis ő a világ egyik legjobb futballistája, amit bizonyít is a Európa-bajnokságon.

A 26 éves játékos szerződéshosszabbításáról a tárgyalások elkezdődtek, és minden bizonnyal az elkövetkezendő három hétben ezt véglegesíteni is fogják.

Bale-nek még három éve van hátra a jelenlegi szerződéséből, azonban a Real Madrid szeretné bebiztosítani magát ezzel az üzlettel. Hisz a korábbi Tottenham játékos iránt igencsak sok az érdeklődő mindenhonnan, és ezzel az új szerződéssel végleg el tudná csitítani a kérőket a Királyi Gárda.

A Manchester United csapata volt a legélénkebb kérője sokáig, és volt időszak amikor úgy tűnt Bale nem érzi jól magát Madridban, azonban ez látszólag helyreállt és minden bizonnyal most elkötelezi magát hosszú távra.

Jelenleg az Európa-bajnokságon Chris Coleman által irányított Walesi válogatottjában csillog Bale, hiszen 4 mérkőzésen 3 gólig jutott már, és most a negyeddöntőben fognak összecsapni Belgiummal.

„Eljött a mi időnk, hogy bizonyítsunk. Mi képviseljük a hazánkat, ahol is még mindig versenyben vagyunk ami már önmagában is egy fantasztikus eredmény.” – mondta Bale.

Bale minden bizonnyal még a szezon kezdete előtt, aláírja az új szerződését a Real Madrid csapatával.

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

rm-vs-mu

Ronaldo mégis játszhat a Manchester United ellen

Zinédine Zidane vezetőedző kijelölte a 24 fős keretet a Manchester United elleni európai Szuperkupa-mérkőzésre. Cristiano Ronaldo is megy Szkopjéba, pedig korábban arról lehetett hallani, hogy kihagyja az MU elleni mérkőzést. A 2017-es európai Szuperkupa-mérkőzés kedden 20.45-től kezdődik.   A

TOVÁBB »