2
De Gea nem jön, mégis új kapus után érdeklődik a Real Madrid?!

A The Mirror értesülései szerint a Real Madrid egy új kapus iránt érdeklődik, aki versenybe szállhatna Keylor Navassal az első számú pozícióért.

A The Mirror értesülései szerint a Real Madrid egy új kapus iránt érdeklődik, aki versenybe szállhatna Keylor Navassal az első számú pozícióért.

A hírek szerint a Tottenham kapusa Hugo Lloris-ra figyelt fel a Real Madrid vezetősége.

Jelenleg Kiko Casilla a második számú hálóőr, azonban nagyon szerencsétlen volt, hisz a Copa Del Rey sorozatban ő védett volna, ám kizárták a Real Madrid csapatát. Ezt követően mindössze 4 mérkőzésen lépett csak pályára az idei szezonban.

Az angol újság szerint a Real Madrid vezetősége azt akarja, hogy egy erősebb versenytársat kapjon maga mellé Keylor, annak ellenére amilyen fantasztikus szezont futott.

Lloris jelenleg hazáját képviselve az Európa-bajnokságon véd, ahol is a következő ellenfelük Németország lesz.

Nagyszerű szezont tudhat maga mögött a csapatával Lloris is, hisz sokáig versenyben voltak a bajnoki címért is, amit végül a Leicester City nyert meg nagy meglepetésre. Ugyanezek a források szerint Hugo ára 35 millió euró körül mozogna. A Királyi Gárda és a Tottenham jó kapcsolatot ápol az átigazolások terén, hisz Luka Modric vagy épp Gareth Bale is egykori Spurs játékos. 

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

lautaro_martinez_atigazolas

Az Interből érkezik majd csatár?

Argentin sajtóértesülések szerint a Nerazzurri fiatal támadója, Lautaro Martínez érkezhet a Real Madridhoz a nyári átigazolási időszak folyamán. A klub ugyanis kész kifizeti a játékos 111 millió eurós kivásárlási árát az Internek. A 22 éves csatár nagyszerű formában van. Ebben a

TOVÁBB »

Ramos, Modric és Lucas is új szerződést akar

Mindhárom játékosnak június 30-án jár le jelenlegi kontraktusa. A Borussia Mönchengladbach elleni győzelem igazi megnyugvást hozott a Real Madrid berkeibe, és csak idő kérdése, hogy mikor jön újra szóba Sergio Ramos, Luka Modric és Lucas Vázquez szerződéshosszabbítása. Eddig arról

TOVÁBB »