zidane

Zinedine Zidane: ,,Az első otthoni meccs, meg akarjuk tenni azt, ami lehetséges.”

A Real Madrid holnap este hivatalosan is megkezdi az első hazai mérkőzését 2016/17-es kiírásban.

 

A Real Madrid holnap este hivatalosan is megkezdi az első hazai mérkőzését 2016/17-es kiírásban.

A Celta Vigo elleni mérkőzésről: ,,Izgalmas, ez az első hazai pályán folyó mérkőzésünk, játszani akarunk ahogy csak tudunk. Nagyon jól kezdtünk a La Ligában, egy nehéz ellenfél ellen. Most szembe kerülünk egy nagyon jó ellenféllel, ismerjük a játékukat, és készen állunk a holnapi játékra. Sok rajongó fog jönni, és jó lesz látni a teljes stadiont. Megpróbáljuk itt tartani a három pontot.”

 

James: ,,James Madridi játékos. Lehet a válaszaim olyannak tűnnek, mintha azt akarnám Jamestől hogy távozzon. Én szeretném azt elérni, hogy minden játékos játszon, és hogy fontosnak érezze magát. Nem beszéltem Jamessel, sem különösen senki mással. Én beszélek az egész csapattal.”

 

Madridisták a nemzeti csapatban: ,,Mindenki arra törekszik, hogy játsszon a válogatottnál, ők ennél a nagy klubbnál vannak, és fontos a nemzeti csapatban is a szereplés.”

 

Morata: ,,Azt teszi amit elvárok tőle. Ha holnap lő egy gólt, akkor perfect. Nekem tetszik az a munka amit végez, jó fizikálisan, és jó formában is van. Remélem ugyanígy folytatja, és ha rúg egy gólt még jobb lesz.”

 

A csapat: ,,Bármi megtörténhet 31-éig. Senki nem érkezik, de az bizonyos, hogy valaki távozik majd. Cristiano és Karim nem játszik, de vannak olyan játékosok akik most bizonyítanak.”

 

Marcelo visszatért a Brazil nemzeti csapathoz: ,,Most sokkal jobb mint volt. Marcelo az Marcelo, ő egyedülálló. Fontos játékos mind az országának mind a Real Madridnak.”

 

Isco sérülése: ,,Nem lesz velünk holnap, nem edz. Múlt héten kapott egy rúgást a bokájára, ezért kellemetlen neki.”

 

Varane: ,,Varane nem akar sehova menni, bár kapott nagyon jó ajánlatokat. Fontos a klubnak, és nekem is. Kaptam négy jó középső hátvédet, és csak kettőt tudok használni.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS

Leave a Reply