iscoundecima

Öt ok, amiért Isco nem akarja elhagyni a Real Madridot

Mint ismeretes a Real Madrid az átigazolási időszakban nem adta el sem Isco, sem pedig Jamest. A két játékos versenytársának azonban érkezett a csiszolatlan spanyol gyémánt, Marco Asensio. Iscoért többek között a Tottenham is sorban állt, de korábbi egyesülete, a Málaga is szívesen magáénak tudta volna a spanyolt (igaz, csak kölcsönben – a szerk.). Az as.com munkatársai összeszedtek öt okot, hogy Isco miért nem akarta elhagyni a spanyol fővárost.

Hit
Isco bízik a képességeiben, és úgy gondolta, hogy ebben a szezonban több lehetőséget fog kapni, mint az előzőben. Isco az elmúlt időszakban sok időt töltött a Real Madrid kispadján, és csak akkor kapta meg a lehetőséget, ha Modric vagy Kroos nem volt játékra alkalmas, illetve a két játékmester cseréje volt a spanyol. Az elmúlt szezonban Isco több lehetőséget kapott, mint kolumbiai társa, James Rodriguez. Asensio érkezésével felvetődött a kérdés, hogy így is többet fog majd játszani? Isco kijelentette, hogy nem aggódik, mert meg fog küzdeni a helyéért a csapatban.

Zidane
A francia menedzser volt az első, aki biztosította Iscot, hogy szükség van rá a Real Madridnál. Zidane már június elején kijelentette, hogy: „Isco biztosan maradni fog”. A Blancók első idei tétmérkőzésén, a Sevilla elleni trondheimi UEFA Szuperkupa döntőben is Iscot nevezte a kezdőbe a francia, míg Jamest csak a második játékrészben vetette be. A spanyol tudja, hogy számíthat Zidanera, habár nem mindig ő az első, de Zidane elsőszámú csereként számít rá.

Népszerűség
Isco a Királyiak öltözőjében nagy népszerűségnek örvend. Ezt bizonyítja, hogy a csapattársak „Varázslónak” nevezik egymás között. A csapatkapitány, Sergio Ramos így nyilatkozott Isco maradásáról: „Az, hogy ő itt marad jó hír minden játékosnak és szurkolónak”.

Bernabéu
Isco nem csupán a csapattársak, hanem a Bernabéu-közönségének is nagy kedvence. A bemutatásakor több ezer ember fogadta ovációval, hiszen már a Málagában is megmutatta, hogy közeli barátságban van a labdával.

Ajánlatok
Valójában nem érkezett hivatalos ajánlat Isco játékjogáért, habár több nagy csapattal is összeboronálták. Például Olaszországból a Juventusszal és a Milannal, de a játékos semmiképp sem szeretett volna Itáliába igazolni. Az utolsó pillanatban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Tottenham is csábítja Iscot, valamint korábbi klubja a Málaga is – ami a játékos bevallása szerint különleges helyet foglal el a szívében -, mégis maradt a spanyol fővárosban, ahova 2018-ig köti jelenlegi szerződése.

Forrás: as.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ronaldozidane
ÁLTALÁNOS
gareth-bale-23324

Leave a Reply