rm2

Meg kell ragadni az esélyt!

A forduló eredményeinek szerencsés alakulása (az Atletico Madrid nem sokkal ezelőtti veresége) a szokásosnál is komolyabb jelentőséget adott a mai esti Bilbao elleni összecsapásnak. A győzelem ma este azt jelentené, hogy a Királyi Gárda az őt megillető helyre, a dobogó tetjére kerül.

Az esélyeket növeli, hogy az ellenfelet példátlan sérüléshullám sújtja: a legnagyobb érvágás minden bizonnyal a házi gollövőlistát vezető Aduriz hiánya lesz (bokasérülése van), de nagy eséllyel lép pályára ma este Alvarez, Arrizabalaga, Benat és de Marcos sem, Balenziaga pedig piros lap miatti eltiltását tölti.

A Real háza táján sem mindenki egészséges, de a sérüléssel bajlódó Modric, Casemiro és Sergio Ramos hiányában is reális elvárás a madridi siker. Az összecsapást a csapat egyik sztárja Ronaldo különösen jó előjelekkel várja, hiszen a legutóbbi három, Bernabeu stadionban lejátszott baszkok elleni derbin hatszor köszönt be. (Pályafutása során eddig 16 bajnoki gólt szerzett ellenük, ennél többször csak a Getafe és a Sevilla védelmét mattolta a portugál.)

A meccs 20.45-kor kezdődik, a Sport1 közvetíti.

bet365 oddsok Unibet oddsok LSbet oddsok bwin oddsok

A 19 fős bő keret:

Kapusok: Keylor Navas, Casilla, Rubén Yáñez.
Védők: Carvajal, Pepe, Varane, Nacho, Marcelo, Danilo.
Középpályások: Kroos, James, Kovacic, Asensio és Isco.
Csatárok: Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vázquez és Morata.
 

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
_he20524_uthumb
ÁLTALÁNOS
morata
Isten éltessen, Álvaro

Leave a Reply