zidane_vs_celta

Zidane: „Kilencven percünk lesz megfordítani a párharcot”

Zinedine Zidane a mai edzés után állt a sajtó munkatárainak rendelkezésére, ahol természetesen a Celta Vigo elleni kupa-visszavágó volt a fő téma. A francia mester nyilatkozatát itt olvashatjátok

Celta Vigo elleni mérkőzés: „Tudjuk, hogy kemény mérkőzés vár ránk, egy nagyszerű csapat ellen. Az első találkozón sajnos nem tudtunk nyerni, de most itt a lehetőség, hogy megfordítsuk a párharcot. Kilencven percünk lesz megfordítani a párharcot. Gólt kell szereznünk, küzdenünk kell, de a Celta is a győzelem érdekében fog pályára lépni. Holnap meg lesz az esély a fordításra.”

„Kizárólag erre a mérkőzésre gondolunk. A kupa egy fontos versenysorozat, nem fogjuk félvállról venni. Abban az esetben, ha kiesünk a versenyből, azt nem kudarc, én ezt így fogom fel. De most csak a győzelemre szabad gondolni. Lesznek még olyan mérkőzések, ahol meg kell fordítani az eredményt, és mi szeretjük az ilyen meccseket.”

James: „James fájdalmat érzett a másik lábában, de ez csak túlterhelés, nem pedig sérülés. Túldolgozta magát, semmi több. Amikor megsérül az egyik lábad, akkor azt a másikkal kell kompenzálnod, és emiatt érzett fájdalmat ő is. Persze, hogy nem boldog, hiszen szeretett volna játszani a visszavágón. A fájdalom csak apróság.”

Több pihenés: „Motiváltak vagyunk a holnapi mérkőzést illetően. Nagyszerű, de igencsak kemény összecsapásnak ígérkezik. Kevesebbet edzünk és többet pihenünk, de most erre van szükség. Nagyon sokat játszunk, aztán kevesebbet edzünk, hogy több idő jusson a pihenésre.”

Sérülések: „Nagyon aggódom a sérülések miatt. Nem szeretem így látni a játékosaimat. Egyetlen játékost sem szeretnek sérültként látni. Természetesen mind szomorúak, hogy nem játszhatnak, mi is azok vagyunk, de nélkülük is küzdenünk kell.”

Füttyszó Ronaldo felé: „Mindenkitől azt várjuk el, hogy a maximumot hozza, és ez igaz a szurkolóinkra is. A szurkolók és mi is ugyanazért a célért küzdünk. Mindig is volt füttyszó ebben a stadionban, és mindig is lesz. Teljesen világos, hogy szükség van a támogatásra.”

Cristiano játszani fog? „Cristiano a hétvégi bajnokin kapott egy kisebb ütést, amit még most is érez, de nem komoly. Ha jól lesz, akkor játszani fog. Mariano és Coentrao is a keret tagjai.”

Griezmann: „Griezmann egy nagyszerű játékos, de a mai nap nem róla szól. Kizárólag a saját játékosaimról akarok beszélni.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
cimer

Leave a Reply