1509914763_vallejo

Jesús Vallejo: „Carvajal volt az, aki leginkább meglepett a csapatból”

A Real Madrid fiatal spanyol védője az AS munkatársainak beszélt többek között az első néhány Madridban eltöltött hónapról, de szó esett Zidaneról, valamint Sergio Ramosról is

Zidane
„Az edzések élvezetesek és dinamikusak, a főnök mindig jó hangulatban van. Mindig azt mondja, hogy az eredmények jönni fognak, csak hinnünk kell abban amit csinálunk. Játékosként Zidane a legjobbak közé tartozott, de hajlamos észrevenni azokat a játékosokat is, akik pályán hátrébb játszanak, a védőket és a középpályásokat egyaránt. Kétség sem férhet hozzá, hogy egy igazi leganda volt a pályán is, és most is.”

Cristiano Ronaldo
„Egy igazi fenevad. Ő az a játékos, aki nagyon odafigyel magára, egy profi, aki mindig a maximumot szeretné nyújtani, ezáltal pedig minden egyes nap lehetőségünk van tanulni tőle. Rendkívül koncentrált minden helyzetben. Gyakorlatilag minden mozdulatával képes helyzetbe kerülni és gólt szerezni.”

A játékos, aki leginkább meglepett
„Carvajal volt az, aki leginkább meglepett a csapatból. Problémákkal küzd, de ezek ellenére minden edzésen a legjobb teljesítményével rukkol elő. Arra törekszem, hogy olyan legyek, mint ő.”

Dicséret a Las Palmas elleni mérkőzés után
„Jó érzés, hogy az emberek gratulálnak és megdicsérnek, de nem szabad a fejembe szállnia a dicsőségnek. Ezt nem engedhetem meg magamnak. Élveztem a debütálásom, de szeretek új kihívásokat felállítani magam elé, és szeretnék továbbra is hozzájárulni a csapat sikereihez.”

A 3-as mez
„Ez Pepe korábbi mezszáma. Több, más számmal ellátott mezt is választhattam volna, de úgy gondoltam, hogy jobb lesz, ha egy olyan számot választok, amiben egy olyan nagyszerű védő léphetett pályára, mint Pepe. Számomra nincs különösebb jelentősége egyik számnak sem. Amit akarok, az az, hogy a Real Madrid első csapatába tartozzam, és semmi más.

Sergio Ramos
„Ő ad nekem tanácsot a pályán, és azon kívül is, ugyanis a mezszámok miatt egymás mellett ülünk az öltözőben. Valósággal öröm játszani mellette. Szüntelenül kommunikál a többiekkel, ami nagyban megkönnyíti a játékot, hiszen minden alkalommal figyelmeztet, ha a pályának egy bizonyos részét le kell fedni vagy, hogy hova kell helyezkednünk, amikor az ellenfél van támadásban.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
skysports-casemiro-real-madrid_4148365
ÁLTALÁNOS
juan_mata_real_madridhoz_igazol

Leave a Reply