1

Reményekkel teli január

A Real Madrid helyzete jelenleg sok kívánnivalót hagy maga után.

A Real Madrid helyzete jelenleg sok kívánnivalót hagy maga után.

A bajnokságban csak a negyedik helyen áll a csapat, a Bajnokok Ligájában másodikok lettek a csoportban és a legutóbbi Barcelona elleni találkozó igazán csúfosra sikeredett. Kétségtelen, hogy az elmúlt 3 hónap nem alakult túl jól. Viszont ez a rossz széria bármikor megváltozhat. Bár a La Liga gyakorlatilag szinte már elveszett, még mindig ott a Bajnokok Ligája és a Spanyol Kupa.

A téli átigazolási időszakban a szurkolók abban bizakodnak, hogy lesz egy olyan érkező, aki megadja nekik a reményt.

Világszínvonalú csatár, aki gólokat szerez, egy olyan csillag, akivel növelni lehet a csapat minőségét, és akivel elhiszik a szurkolók, hogy 2018-ban visszatér a klub a helyes útra. A feladat egyáltalán nem egyszerű. Úgy néz ki az első, aki érkezik Kepa Arrizabalaga, aki személyében egy fiatal spanyol kapussal erősödne a keret. Viszont szükség van egy igazi befejező csatárra. Eden Hazard januárban való érkezése nem tűnik valószínűnek. Ugyanez igaz Neymar, Kane vagy éppen Icardira is. Ha van is esély az érkezésükre valószínűleg csak nyáron. Akikre jelenleg esély lehet Alexis Sánchez és Sergio Aguero.

A chilei játékos szerződése a nyáron lejár az Arsenal csapatánál, így egy igen kedvező 40 milliós ajánlatra akár már rá is bólinthatnak az Ágyúsok. Viszont ott van Aguero is, aki egyre kevesebb lehetőséget fog kapni Gabriel Jesus remek formájának köszönhetően. Az argentin támadóért 70 milliót kérne a hírek szerint Guardiola. Mindkét játékos érkezése minden bizonnyal erősítés lenne. Kérdés, hogy meglépi e a Real Madrid vezetősége bármelyiket is.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
luka-modric-ev-jatekosa-hr

Leave a Reply