iccardii

Icardi a messiás?

A Real Madrid a sajtóhírek szerint felvette a kapcsolatot Icardival. Ő lenne a megoldás?

A Real Madrid csatár gondokkal küzd. Ezt a témát boncolgattuk eleget, így nem szeretnénk újra, előről elkezdeni kifejteni ezt a témát. Sajtó hírek szerint Icardira a Real Madrid nem sajnálna több, mint 100 milló eurót sem. Vajon ő lenne a megfelelő opció?

Az argentín támadó már hosszú évek óta a top csapatok kívánságlistáján szerepel. A Real Madrid pedig a jelenlegi piaci viszonyok közepette megfelelő opcióként tekint a fiatal támadóra. Az Inter húzóembere úgy véljük kinőtte az olasz bajnokságot, így nem meglepő, hogy több topcsapat is érdeklődik iránta. Amennyiben sikerül a Real Madridnak nyélbe ütni az átigazolást, egy nagyszerű kvalitásokkal megáldott játékossal bővülne Zidane kerete.

Jó fejjáték

Bár Icardi elég alacsonynak számít a centerek között, gyorsasága és helyzekedése mellett a kiváló rugói miatt nagyon magasra képes emelkedni. Kellően agresszív, hogy a védőjátékosokat megelőzve bólintson a hálóba. A jó fejjáték azért is előnyös a Real Madridnál, mert mint megírtuk, a sok beadással funkcionáló taktika ezt igényli. Mindenképpen piros pont jár ezért a tulajdonságáért a támadónak.

Észreveszi az üres területeket

Isco, aki előszeretettel játsza be üres területekbe a labdát, kiváló harmóniában játszhatna Icardival. Icardi nagyszerűen indul be a védők mögé a résekben, üres területen pedig a gyorsaságát kamatoztatva nem gond számára a párharc megnyerése. Így hát újabb ponttal bővült a pozitívumok listája.

Olcsó

Ne feledjük el, hogy a piaci helyzetet nézve egy 100 millós, majdhogynem világklasszis támadó olcsó mulatság. Harry Kane példának okáért legalább 200 millió euróba kerülne a Real Madridnak, nem beszélve a fizetéséről és az aláírási pénzéről. Az, hogy ilyen olcsón megszerezhet a csapat egy ilyen kvalitású játékost, elég ritka a mai viszonylatban.

Mi összességében támogatjuk a leigazolását. Benzema távozását azonban nem. Hogy miért?

Ha Icardi érkezne, Benzema távozna, ugyan oda kerülne a Real Madrid, ahol volt: egy támadóval rendelkezne. Benzemával és Icardival már egy komoly támadó sora lenne a Real Madridnak.

Az átigazolási időszak még tart. Kiváncsian várjuk, mi történik majd!

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
z0

Leave a Reply