1413646425177_wps_12_real_madrid_s_portuguese_

Itt az idő, hogy megint nyerjünk Valenciában.

1 hete sikerült a Valencia ellen, most sikerüljön a Levante ellen is.

Újfent Valenciába látogat a királyi gárda. A múlthéten fölényes győzelmet arattunk Valencia első számú csapata felett, most itt az idő, hogy megismételjük ezt Valancia ‘kisebbik’ csapata felett is.

A város megmaradt, s bár az ellenfél más, a cél ugyanaz. Begyűjteni a 3 pontot. Eddig a bajnokság második fele sokkal jobban kezdődik, mint ahogy az első véget ért. Így a cél nem is lehet más, minthogy ezt a sorozatot minél jobban kiterjesszük. 

Zidane a meccs előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy egész héten keményen edzettek, és ” tökéletes hetet zárhatnak maguk mögött”. A francia tréner azt is hozzátette, hogy minden játékosa egészséges, és készen áll, az amúgy igen nehéz februári hónapra. Dani Cabellos és Jesús Vallejo is a csapattal töltötte a meccs előtti utolsó edzést. Ronaldo is a csapattal edzett, akinek nagyon kellemes emlékei vannak Valenciával kapcsolatban. Hiszen a portugál, a legutóbbi 4 meccsen ötször volt eredményes.

Az ellenfélről:

A Levante 2 ponttal van jelenleg a kieső zóna felett, így biztosak lehetünk benne, hogy a hazaiak mindent megfognak tenni, hogy borsot törjenek az orrunk alá. A Levante legutóbb a bajnokságban 2017.11.19-én győzött, a Las Palmas ellen. Edzőjük, López Muníz elmondta; ” Ha a Real Madrid ellen játszol, mentálisan tökéletes állapotban kell lenned, és nem fér bele semmilyen hiba a játékodba”.

A meccset ma este, 20:45-ös kezdéssel rendezik meg.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
levante-vs-real-madrid

Leave a Reply