„Mindannyian motiváltak voltunk, és készek voltunk egymásért az életünket is feláldozni.”

Az elmúlt két évben a Real Madrid példátlan sikereket ért el.

 

Az elmúlt két évben a Real Madrid példátlan sikereket ért el.

„Karrierem legjobb éve volt a 2017-es, tökéletes volt”-mondta Luka Modric a FourFourTwo-nak.

„Az 1950-es évek óta először történt meg, hogy egyszerre nyertük meg a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját, azon kívül ott van még az UEFA-szuperkupa, a Spanyol labdarúgó-szuperkupa és a FIFA-klubvilágbajnokság. „

„Személy szerint nekem is sikerült néhány egyéni díjat megnyernem, bekerültem a 2017-es év álomcsapatába.”

Luka érezhetően büszke eredményeire, amit helyesen is tesz, mivel jelenleg is csapata egyik legjobbja.

„Ha hozzáteszem Horvátország sikerét, azt, hogy kijutottunk a 2018-as labdarúgó-világbajnokságra, úgy gondolom, a 2017-es év tökéletes volt.”

Visszatekintve az évre a horvát játékos kiemelte a Bajnokok Ligája döntőjét a Juventus ellen. Úgy érzi, a Cardiffban játszott mérkőzés kiemelkedő volt.  Ezzel a győzelemmel háromszoros Bajnokok Ligája győztesnek mondhatja magát.

„Azt hiszem a három döntő közül ezen játszottunk a legjobban. Egész életemben ezekért a pillanatokért dolgoztam, és az, hogy a Real Madrid az első csapat, amelyik megvédte ezt a címet, egészen különleges. Amikor visszagondolok erre a mérkőzésre, büszkeség tölt el.”

Modric beszélt az öltöző szellemiségéről is.

 ”Az elkötelezettség egymás iránt csodálatos volt. Mindannyian motiváltak voltunk, és készek voltunk egymásért az életünket is feláldozni. Ez a hozzáállás kulcsfontosságú volt, átsegített minket a nehéz időszakokon, mint például a Bayern München elleni hosszabbítás.”

A horvát mágus karrierje során először nyert spanyol bajnoki címet.

”Motivált voltam, ez egy olyan trófea, amit pályafutásom során most először nyertem meg. Nagyon nehéz elhódítani, mivel olyan csapatokkal találkozunk, mint a Barcelona és az Atletico Madrid. Szerintem a Spanyol Bajnokság a legnehezebb a világon. Remélem, nem ez volt az utolsó alkalom, hogy magasba emelhettem kupát. Az összes mérkőzés olyan volt számunkra, mintha az utolsó lett volna, a Barca nagyon közel volt, és tudtuk, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy kudarcot valljunk. „

A középpályás nem hazudtolja meg önmagát, a jelenlegi szezonhoz, is úgy áll hozzá, hogy az utolsó pillanatig küzdeni kell.

„Az eredmények eddig nem olyanok, mint amikre számítottunk, de ilyen a futball.

”Az előző szezonban minden jól alakult számunkra, ebben eddig nem mindig volt elég, amit játszottunk. Nem kételkedem abban, hogy ez csak egy átmeneti válság. Megpróbáljuk megvédeni az előző idényben megnyert címeket, tudom, nem lesz könnyű, de én bízok magunkban.”

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
zidane-utodja
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply