k01

Keylor Navas: „Hatalmas lehetőség van a kezünkben”

A Costa Rica-i kapus a PSG elleni negyeddöntő előtt adott interjút a Coderenák

„Ez egy nagyszerű mérkőzés lesz, amelyen bármelyik futballista szívesen pályára lépne. Hatalmas lehetőség van a kezünkben, ez segíthet nekünk az előrelépésben. Tudjuk, hogy a PSG egy nagyszerű csapat, de hiszünk a képességeinkben. A szurkolók támogatnak minket, és mindent megteszünk a győzelemért.”

„Ha két ilyen tehetséges csapat néz egymással farkasszemet, az jut tovább, amelyik jobban koncentrál, és kevesebbet hibázik. Keményen fogunk küzdeni, megpróbálunk előnyt kovácsolni a hibáikból.”

Érzések
„Nagyon jónak és egészségesnek érzem magam, ami a legfontosabb. Ebben a szezonban voltak jó és rossz pillanataink. A futballban ez előfordul. Mentálisan erősnek kell maradnunk. Tudjuk, hogy csak előre szabad tekintenünk.”

Bajnokok Ligája
„Ez mindenkire számára felér egy álommal. A Bajnokok Ligája megnyerése mindig különleges, kiváltság felemelni azt a trófeát. Nem létezik annál nagyobb motiváció, minthogy ismét a döntőbe jussunk, hogy egy újabb címért küzdjünk.”

Elért álmok
„Amikor gyerek voltam, mindig arról álmodtam, hogy egy nap a Real Madridban játszok. Az álom valóra vált, és több címet is nyertem ezzel a klubbal. Emlékszem a bemutatásom minden percére. Ezek olyan érzések, amelyek a szívemben örökre ott lesznek.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
_he24628thumb

Leave a Reply