z01
Zidane: „Visszaszereztük az önbizalmunkat, amit meg kell tartanunk”

A Real Madrid francia trénere a tegnapi, Alavés elleni győzelem után állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére és válaszolt kérdéseikre

„Nagyon örülök az eredménynek. Négyet tudtunk lőni, és kapott gól nélkül lehoztuk az összecsapást. Egyre inkább kezdjük visszaszerezni a formánkat, sokat javult a koncentrációnk. Valamelyest sikerült visszanyerni az önbizalmunkat, amely kulcsfontosságú a játékosok számára. Ezeket a pozitívumokat kell átvinni a következő mérkőzésekre.”

„Az utóbbi meccseken sok gólt szereztünk. Sikerült fokoznunk a dolgokat, és ezt kell folytatnunk. Megpróbálunk továbbra is kapott gól nélkül játszani. Az első félidőben kicsit megszenvedtünk, de a másodikban átvettük az irányítást. Meg kell próbálnunk a minimalizálni a hibáinkat.”

Győzelmi széria
„Ezek a meccsek segítenek önbizalmat szerezni. A PSG elleni meccs óta sokkal jobban játszunk. Azt hiszem szükségünk volt egy ilyen győzelemre. Ezt a formát kell tartanunk. Tudjuk, hogy minden alkalommal legalább 100%-ot kell nyújtanunk.”

BBC
„Az a fontos, hogy a játékosok száz százalékos állapotban legyenek. Jól játszottak ma, Lucas Vázquez-zel kiegészülve is. Mindannyian nagyszerű teljesítményt nyújtottak. Örülök mind a négyüknek. Nem válaszolok az olyan kérdésekre, ahol a BBC érinthetetlenségét taglalják. Mindenki nagyon összpontosított, és ez a legfontosabb.”

„Örömmel láttam Cristiano gesztusát. Ez nagyon fontos nekem. A labdarúgás a csapatmunkáról szól, ez egy kedves gesztus volt tőle, hogy átadta Karimnak a büntetőt. Megérdemelte, hogy a neve felkerüljön a gólszerzők közé. Nagyon jó teljesítményt nyújtott. Kiváló a hangulat az öltözőben.”

Bale
„Ez az, amit minden játékostól látni akarok. Jól játszott 90 percen keresztül. A bal oldalon játszott, ott ahol korábban nem sok időt töltött. Jó volt a mozgása. Mindig azt mondom, hogy ez egy csapatjáték, és ma az egész csapat tökéletes teljesítményt nyújtott.”

Benzema
„Nagy nyomás volt rajta, de megoldotta a feladatát. Szüksége volt erre. Nagyon jól érezte magát a pályán. Örömmel láttam Cristiano gesztusát, amit a büntetőnél mutatott. Igazi kapitányként viselkedett. Karim a Real Madrid kilencese, az emberek mindig többet várnak tőle.”

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

betis-madrid

A Real Madrid Betis elleni statisztikája

Bajnokságban eddig 99 mérkőzést játszottunk. ( 98-56-20-23-215-104 ) Pályaválasztóként: ( 50-38-7-5-139-38 ) Vendégként: ( 49-18-13-18-80-67 ) Legutóbbi 5 mérkőzés: 2012.11.24.  Betis – Real Madrid 1-0 2013.04.20.  Real Madrid – Betis 3-1 2013.08.18.  Real Madrid – Betis 2-1 2014.01.18.  Betis – Real Madrid 0-5 2015.08.29. Real

TOVÁBB »
luca-zidane-mutet

Megműtötték Luca Zidane vállát

A Real Madrid hivatalos oldalának tájékoztatása szerint szerda reggel megműtötték a csapat harmadik számú kapusát, Luca Zidane-t, Zinédine Zidane fiát. A fiatal kapust súlyos vállsérülése miatt kellett megoperálni. A műtétet Dr. Gilles Walch végezte a lyoni Jean Marmoz kórházban

TOVÁBB »