zid0

Zidane: „Ramosban kételkedni tiszteletlenség”

Holnap jön egy újabb bajnoki, ezúttal az Espanol az ellenfél, azonban előtte a Blancók trénere válaszolt az újságírók kérdéseire

„Nem nézek a bajnoki tabellára. Olyan csapat lesz az ellenfelünk, akik jól szerepelnek az idei szezonban. Tudjuk, hogy jó teljesítményt kell nyújtanunk, ha nyerni szeretnénk holnap.”

„Ugyanazt kell tennünk, amit az elmúlt mérkőzéseken: keményen, jól kell játszanunk, és okosan kell védekeznünk, amikor nincs nálunk a labda. Jól kell játszanunk, hiszen kemény ellenfelünk lesz.”

Ramos
„Ő a legjobb ember, aki a Kapitánya lehet ennek a csapatnak. Mindenkinek megvan a saját véleménye, de Ramosban és a klubban kételkedni tiszteletlenség. Sergio egy igazi vezető. Számtalanszor bizonyította. Az emberek imádják őt. Ő a kapitányunk, aki minden madridistát imád. Egyszerűen csodálatos.”

Carvajal kiharcolja az ötödik sárgát?
„Nem érdekel, ha nagyítóval figyelünk rá. Nem akarom, hogy megkapja az ötödiket. Azt akarom, hogy végig négy sárgán maradjon. Meglátjuk, hogy a következő két meccsen mennyit fog játszani. Sokan tudnak még azon a poszton szerepelni.”

Keylor Navas
„Van egy nagyszerű kapusunk, egy igazi profi, aki itt akar lenni. Nyert már velünk néhány dolgot. Megértem, hogy a külsősök más játékosokat említenek nap mint nap, de én me fogok beszélni a jövőről. Ami kizárólag foglalkoztat, az a holnapi meccs. Mindannyian boldogok vagyunk a jelenlegi állapottal.”

Cristiano Ronaldo
„Cristiano ismeri magát, mindig beszélünk. Nagyon fontos, hogy továbbra is a legmagasabb tudjon futballozni. Tudja, hogy időről időre pihennie kell. Hosszú ez a szezon, és ő is olyasvalaki, aki nyáron a világbajnokságon fog játszani. Azt hihetnénk, hogy a játékosok fejében ennek még nincs helye, pedig nagyon is ott van. Tudom, mert én is megtapasztaltam ezt.”

„Fontos egy játékos számára, hogy tisztában legyen a mérkőzések fontosságával, hiszen nyáron Világbajnokság, amit csak négy évente rendeznek meg. De ennek semmi köze a korábbi gyengébb teljesítményhez.”

Sérültek
„Keményen dolgoznak, hogy újra csapat rendelkezésére álljanak. Meglátjuk, hogy mi lesz hármukkal. Vallejo sajnos hosszabb időre esett ki, de azt szeretnénk, hogy minél hamarabb velünk legyen. Nem akarunk semmit sem kockáztatni. Ha itt az idő, visszatérnek. Optimista vagyok.”

Bale
„Minden egyes nap egyre magabiztosabbnak érzi magát, ami nagyon fontos. Legutóbb nagyszerűen játszott, ráadásul gólt is szerzett. Nagyon jó mérkőzést hozott le.”

Cserejátékosok szerepe
„Számomra nincsenek kis jelentőségű meccsek. Vannak különböző meccsek, különböző szituációk, amelyekben más és más ötletet és taktikát kell alkalmaznunk. Mindenki szeretne a PSG ellen pályára lépni, akárcsak a bajnokságban. Ez persze magától értetődő. Fontos, hogy mindenki érezze, van helye és fontos eleme a csapatnak. Erre kell gondolnia minden játékosnak.”

Neymar
„Nem szeretem látni a sérült játékosokat. Egyáltalán nem tesz boldoggá, hogy Neymar megsérült. Remélem pályára lép majd a visszavágón. Nem akarom, hogy akár egy ellenfelünk is lesérüljön. Azonban ha nem lép pályára Párizsban, lesz majd más, aki ugyanolyan motivált lesz, és készen fog állni a játékra.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
zinedine-zidane_remeli_neymar_felepuleset
ÁLTALÁNOS
raul0

Leave a Reply