28238452_1879719728727301_1132139186538343829_o
“Álom lenne olyan nagy csapatokban játszani, mint…”

Mauro Júnior a PSV egyik nagy ígérete bevallotta, hogy nagy álma egyszer egy olyan nagy csapatban játszani, mint a Real Madrid.

Mauro Júnior a PSV egyik nagy ígérete bevallotta, hogy nagy álma egyszer egy olyan nagy csapatban játszani, mint a Real Madrid.
 
“A PSV is már nagy klubnak számít, de a legmagasabb szintre akarok eljutni. Egy álom lenne játszani olyan nagy csapatokban, mint a Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Manchester United… Nincs kivétel, ők mind nagy klubok. Keményen dolgozom, hogy elérjem a célom. Hogy 10 év múlva hol látom magam? Ez nehéz kérdés, lépésről lépésre szeretnék haladni. De 10 éven belül világbajnok szeretnék lenni a brazil válogatottal.” – mondta a 18 éves brazil tehetség.
Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

odegaard

A norvég csodagyerek Németországban köthet ki

Martin Ödegaard 15 évesen “csodagyerekként” érkezett a Real Madridhoz, amely igazolást már akkor sokan kétkedve fogadtak. A norvég srác aztán a Királyi Gárda tartalék csapatában vert gyökeret, ami nyilván nagy csalódás volt neki és édesapjának egyaránt. Az átmenetinek hitt

TOVÁBB »
toni_kroos_megserult

Toni Kroos izomsérülést szenvedett

A Real Madrid hivatalos közleménye szerint Toni Kroos megsérült. A játékos combközelítő izma sérült meg a bal lábában a szombati, Granada elleni 4:2-re megnyert bajnoki mérkőzés első félidejében. Ennek következtében le is kellett cserélnie a játékost Zidane edzőnek. A klub

TOVÁBB »