cr_bl_donto_masik_csapattal_jatszana

Ronaldo sokkal szívesebben játszana a Manchester Uniteddel

Cristiano Ronaldo arra készül, hogy harmadjára is a Bajnokok Ligája győzelemhez segítse csapatát. A játékos ebben az idényben is nagyszerű munkát végzett a BL-ben, eddig 15 gólt szerzett. Ezt a számot biztosan a döntőben is szeretné növelni. Viszont, a Liverpool helyett sokkal szívesebben mérkőzne meg a Manchester Uniteddel, ugyanis így nyilatkozott:
 
“A döntők mindig különleges eseménynek számítanak. Én jobban örülnék, ha a Manchester Uniteddel játszanánk. Ugyanakkor a Liverpool is tiszteletet érdemel, mi pedig nem fogjuk félvállról venni a meccset. Megérdemelten vannak ott a döntőben. Önmagukra emlékeztetnek három, négy évvel ezelőttről. Van három támadójuk akik nagyon gyorsan és hatékonyak, én pedig tisztelem őket. Mi viszont jobbak vagyunk. A saját játékunkat kell játszanunk, miközben tiszteljük az ellenfelünket is.”
 
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

85

Húsz éve vége egy pályafutásnak

 Francisco Buyo 1958 január 13 –án született. Posztját tekintve kapus. Tizennégy évesen kezdett el futballozni helyi Ural CF-ben. Buyo első profi klubja RCD Mallorca, a másodosztályban. Egy szezon után 1976-ban csatlakozott Deportivo de La Coruna, csapatához, ahol maradt 1980-ig.

TOVÁBB »
ramos_eskuvo

Sergio Ramos megnősült

Szombaton tartotta esküvőjét Sergio Ramos és kedvese, a riporterként ismert Pilar Rubio. A hírek szerint az ünnepség hajnalig tartott, a vendégek pedig remekül szórakoztak. Rengeteg ismert ember, többek között Roberto Carlos, David Beckham, Sergio Busquets, Jordi Alba, Santi Cazorla,

TOVÁBB »