sergio_ramos_dopping_vadak

Ramos reagált a doppingvádakra

Mint arról hallani lehet mostanság, Sergio Ramos állítólag doppingvétséget követett el a 2017-es Bajnokok Ligája döntőjében, sőt egy későbbi spanyol bajnokin is. Az esettel kapcsolatban maga Ramos is megszólalt, és igyekezett tisztázni magát:
 
„Ez egy nagyon nehéz és bonyolult helyzet. Meg kell védenem magam a jogi csapatommal együtt ezen állításokkal szemben. Pályafutásom során 250 vagy 300 doppingvizsgálaton estem át, és sosem buktam meg. Amikor tudod az igazságot, nem kell félned a hazugságoktól. Ez egy kísérlet, hogy foltot ejtsenek a jó hírnevemen.”
 
A játékos nem sokkal később egy sajtóközleményt is kiadott, ebben a két konkrét esetet, a Málaga elleni spanyol bajnokit és a Juventus elleni Bajnokok Ligája-döntőt követő doppingvádakat is igyekszik tisztázni. Állítása szerint az első esetben az ellenőr engedélyezte neki, hogy a vizsgálat előtt lezuhanyozzon, míg a BL-döntőben alkalmazott orvosi kezeléssel kapcsolatban a problémát tisztázta a Real Madrid orvosi stábja és az antidopping szervezet.
 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
eibar-vs-real-madrid
ÁLTALÁNOS
modric_megy_vagy_marad

Leave a Reply