real_madrid_edzovaltas

Florentino Pérez mindenképp edzőt váltana

Eddig arról lehetett hallani, hogy nyáron váltanának edzőt a Real Madridnál. Florentino Pérez elnök viszont most előállt egy tervvel, ami azt hozza magával, hogy Solari edzőnek hamarosan mennie kell. Többek között a Telegraph és a spanyol As is beszámolt arról, hogy szinte biztos, hogy José Mourinho veszi át a Real Madrid irányítását, csak még nem tudni pontosan mikor. A madridi Tele Madridnál úgy tudják, hogy már csak néhány apróságokon egyezkednek a felek, és José Mourinho hamarosan visszatér a csapat kispadjára. 
Pérez elnök viszont nem Mourinhóban látja a hosszú távú megoldást, hanem Zinédine Zidane-t szeretné visszacsábítani… Már fel is vette a kapcsolatot vele, de Zidane azt mondta, hogy egyenlőre ebben a káoszban nem szívesen térne vissza. Viszont, ha nyáron újra felteszik neki ezt a kérdést, akkor már nem biztos, hogy nemet mond.
Florentino Pérez tehát azt szeretné, hogy az idény végéig Mourinho irányítsa a csapatot, és ha beválik, akkor maradhat. De sokkal valószínűbb, hogy ha Zidane szeretne, visszatérhet nyáron.
 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-ajax
ÁLTALÁNOS
carvajal_vazquez_serulesek

Leave a Reply