focivilag_900x740

Realos hétvége

Realos hétvége: szombaton Sociedad, négy napon át akciós termékek

Ha sikerül túlkerekednetek a Black Friday izgalmain, szombaton egy olyan mérkőzés követezik a Real Madrid számára, amelyen egy kifejezetten rossz 2019-es szériát kellene megtörnie Benzemáéknak. A Real Sociedad érkezik ugyanis a Bernabeuba, és hiába nyert meg a Madrid 2015 óta hét meccset zsinórban a Sociedad ellen, idén eddig kétszer is pont nélkül maradt ellene.

Az előző bajnoki kiírásban ugyanis előbb januárban, hazai pályán kaptak ki meglepetésre 2-0-ra Ramosék, majd a Sociedad vendégeiként, májusban is vereséget szenvedet, akkor 3-1 lett a vége. És bizony a hétvégi csata sem ígérkezik könnyűnek, hiszen a soros rivális sem szerepel eddig rosszul a bajnokságban, 13 fordulót követően a tabella 5. helyén áll. Az sem ígér könnyed ujjgyakorlatot Zinedine Zidane csapatának, hogy a Real Sociedad eddig a La Liga idei kiírásának legjobban teljesítő együttese, ha a vendégjátékokat nézzük, 4 győzelem, 1 döntetlen és csupán 2 vereség a mérlege saját otthonától távol. Ráadásul az élmezőny a tabellán nagyon sűrű, igazából mind a két csapatnak nagyon fontos lenne a három pont megszerzése. Ilyen helyzetben nem is kérdés, hogy a Királyiaknak óriási szükségük lesz szurkolóik támogatására is, nem csak a helyszínen, de a világ minden egyes szegletében.

A magyar Real-fanok számára talán éppen ezért remek hír, hogy a Fürge Nyuszi Focivilág éppen most tart Black Weekendet, november 21-24. között, négy napon át vár mindenkit az év legnagyobb, valódi kedvezményeivel. Hogy ez miért jön jól a Madridért szorító magyar fociszerelmeseknek? Azért, mert számos Real Madrid-termék is az akciós kínálatban szerepel!

Akinek tehát esetleg deficitje akad Realos mezekből, melegítőkből vagy épp sporttáskákból, annak most érdemes a Fürge Nyuszi weblapjára kattintani, vagy ellátogatni az üzletébe.

[(x) szponzorált tartalom]

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
SÉRÜLÉSEK

Leave a Reply