Lezajlott egy beszélgetés a vezetőség és a játékosok között

A vezetőség tájékoztatta a csapatot jó néhány információról.


A Real Madrid szezonja hivatalosan is véget ért múlthét pénteken, amikor vereséget szenvedtek a Manchester City ellen. A klub egy beszélgetésre hívta össze a játékosokat, ahol a Blancók ügyvezető igazgatója, Jose Angel Sanchez közölt néhány igen fontos információt.

A beszélgetés során tájékoztatták a őket arról, hogy összességében elégedettek a 2019/20-as teljesítményükkel, annak ellenére, hogy a Bajnokok Ligájában nem sikerült maradandót alkotni.

A másik téma Alphonse Aréola távozása volt, ahol Mr. Sanchez elmondta: nem voltak olyan pénzügyi helyzetben, hogy végleg megtartsák a PSG-től kölcsönbe érkező francia kapust.

Ezt követően jöttek azon információk, hogy a koronavírus okozta gazdasági válság miatt idén nem érkeznek új igazolások. Ha érkezők jönnek is, azok kölcsönből térnek vissza, akik igen nagy erősítést jelentenek a csapat számára: Martin Ödegaard, Dani Ceballos és Andriy Lunin.

A beszélgetés végül azzal zárult le, hogy a játékosok felelősek saját magukért a szabadság ideje alatt, ami augusztus 30-án ér véget.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply