Minden tekintet Jovicson és Militaón

Zidane, és mindenki más többet vár tőlük.


Nagy szezon következik Luka Jovic és Éder Militao számára, akik tavaly sok pénzért érkeztek, de csalódást keltő első szezont tudhatnak maguk mögött.

A 60 millió euróért szerződtetett Jovic még csak közel sem tudott kerülni a kiváló formában lévő Karim Benzema mellé, első éve tehát borzalmasra sikerült Zidane kezei alatt. Megkérdőjelezhető döntéseket is hozott első madridi évében, például mikor vissza utazott Szerbiába, megszegve ezzel a szigorú karanténszabályokat.

Az 50 milliós Militao ugyanebbe a helyzetben került, hisz nem jelentett problémát sem Ramosra, sem Varane-ra. A tavalyi új igazolások közül természetesen Eden Hazard okozta a legnagyobb csalódást, de ők ketten sem sokáig maradhatnak Madridban, ha az idei szezonjukban nem teljesítenek.

Jovic mindössze két gólt és két gólpasszt szerzett, 27 mérkőzésen lépett pályára. Ez különösen csalódást keltő teljesítmény, de Militao sem panaszkodhat: a csapat öt meccsén volt jelen, amikor nyeretlenül jöttek le a pályáról.

Előnyükre válik, hogy mindketten fiatalok. De ez a dolog még nem ad elég indokot arra, hogy továbbra is klubban maradjanak, tekintettel a hitre és a pénzre, amit beléjük fektettek.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
BAJNOKSÁGSÉRÜLÉSEK

Leave a Reply